• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2020

14:30

ODBILI JE NA 3.000 KONKURSA ZA POSAO! Dve godine ne može da nađe posao IZ IDENTIČNOG razloga!

Ljubav

ODBILI JE NA 3.000 KONKURSA ZA POSAO! Dve godine ne može da nađe posao IZ IDENTIČNOG razloga!

Podeli vest

Definicija pakla

Keli Vilson iz Midltona u Engleskoj poslednje dve i po godine kao da ne živi. Nema od čega, jer nema posao. A zašto ga nema to je najtužniji deo priče. Keli je u detinjstvu izgubila sluh te je morala da se snalazi kako zna i ume da bi se uklopila u društvo i školski program.

OVO JE JADRANKINA SESTRA koja sa njom ne priča POSLE SKANDALA - Besna na nju jer neće da se IZVINI I PRIZNA GREŠKU!

Niko ne zna kako se to dogodilo da postane gluva niti je imala genetske predispozicije za to, ali nadala se da kad poraste to neće predstavljati toliki nepremostivi problem. A predstavlja.

“U poslednje dve i po godine poslala sam tačno 3.000 prijava za posao. Imala sam više od 2.000 pozitivnih reakcija poslodavaca, ali onda su redom odustajali kad bi predložili telefonski intervju sa mnom. Rekla bih im da sam gluva i to bi bilo to. Nikad se više ne bi javljali. A šanse za mesto nisu imale veze sa recimo, poslom operatera ili nekog ko mora da priča. Bilo je tu svakakvih poslova”, kaže Keli.

''BILA SAM DEBELA, HTELA SAM DA UMREM'' Sećate se MARTINE iz SURVAJVORA - Danas izgleda TOTALNO DRUGAČIJE!

Dodaje da se prijavljivala za čistačicu, radnicu u kiosku, čoveka u magacinu koji bi vršio popis, za nadzornika u firmama tokom noći gde nije potreban sluh. Kaže da je bilo puno poslova koje je namerno birala za koje nije potreban sluh na prvom mestu, a čak se i od kuće može raditi. I ništa. Čak 3.000 puta “ne, hvala, drago nam je što ste aplicirali”.

“Niko na nas gluve ne misli. Nigde nismo, nema nas ni na jednoj mapi. Svi se zvanično zalažu za ravnopravnost ljudi u svemu, ali u praksi to nema veze sa životom”, kaže Keli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija