• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin Novosti/Informer.rs

23.12.2020

17:42

SAVLADAJTE NEKOLIKO TRIKOVA I IMAĆETE SAVRŠENU FRIZURU U SVAKOM TRENUTKU! Naučite da pravilno ISFENIRATE KOSU!

Ljubav

SAVLADAJTE NEKOLIKO TRIKOVA I IMAĆETE SAVRŠENU FRIZURU U SVAKOM TRENUTKU! Naučite da pravilno ISFENIRATE KOSU!

Podeli vest

Uz savete frizera neće vam biti teško da isfenirta kosu. Izgledaćete kao milion dolara!

Fen

Nije potrebno da kupite najskuplji, ali pogledajte snagu (min1800W) jer što je fen jači, to će protok vazduha biti veći. Odaberite fen koji ima više brzina i mogućnost podešavanja temperature jer će kosa koju sušite na previsokoj temperaturi postati suva i iskrzana.

Foto: Shutterstock

Četka

Oblik četke je veoma važan. Ukoliko želite da napravite lokne i postignete volumen, najbolje je da koristite okruglu četku manjeg prečnika (oko 5 cm), dok su za ravnu kosu bolje šire, ravne četke.

Preko svakog pramena pređite nekoliko puta i potrudite se da kosu što više zategnete.

Proces

Foto: Shutterstock

Kosu pre feniranja podelite na tri dela (gornji, srednji i donji). Ako imate šiške uvek njih prvo sušite. A na kraju feniranje sušite pramenove kose na zadnjem delu glave. Važno je da kosu držite zategnutom, a da četkom odvajate pramen po pramen. Ne zadržavajte fen predugo na jednom mestu kako ne biste spržili kosu. I ravnajte je prema unazad.

Nakon što završite, pritisnite dugme za hladniji vazduh pomoću koga će kosa duže zadržati oblik. Važno je da ne nanosite previše proizvoda na kosu i da je ne fenirate dok je potpuno mokra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija