• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Cleanmyspace.com/Informer.rs

24.12.2020

16:44

Miks OVA dva sastojka skida sve mrlje! Svako može kod kuće da NAPRAVI OVO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE!

Ljubav

Miks OVA dva sastojka skida sve mrlje! Svako može kod kuće da NAPRAVI OVO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE!

Podeli vest

Razna kupovna i domaća sredstva za čišćenje obećavaju sjaj i belinu kupatila i kuhinje. U svemu tome se izdvaja jedna prilično neobična mešavina dva sastojka koju može svako da napravi, a za koju kažu da skida sve mrlje.

Malo kome padne na pamet, kad pomisli na koka-kolu, da njom možemo svašta da oribamo po kući.

Da u tome ima nečega, pokazuje jedan video na Jutjubu. Tu se jasno vidi kako koka-kolom možemo da oribamo i kupatilo i kuhinju i da uklonimo sve uporne mrlje.

Dovoljno je samo da u bočicu sa raspršivačem pomešate malo koka-kole i paste za zube. Promućkajte i potom time poprskajte mesto koje želite da oribate, istrljajte malo sunđerom i prebrišite krpom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 3 godine

Ima toliko takvih, homemade, sredstava za čišćenje na netu, a nisu baš sva tako dobra kao što se piše o njima. Volim da ih koristim, ali otkad je počela korona, ne zezam se više. Koristim opet hemiju jer se osećam sigurnije. Ionako svi čistimo više nego inače. Lično čistim svaki dan, a jednom nedeljno zovem i invektu da mi dezinfikuje zgradu. Svesna sam da ponekad preterujem, ali, takvo je vreme...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija