• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tportal.hr

24.12.2020

07:43

/VIDEO/ 15 ORIGINALNIH IDEJA!  Najlepši novogodišnji pokloni koje možete lako i sami da napravite!

Ljubav

/VIDEO/ 15 ORIGINALNIH IDEJA! Najlepši novogodišnji pokloni koje možete lako i sami da napravite!

Podeli vest

Praznični šoping svake godine za mnoge predstavlja pravi izvor stresa. Gužve po prodavnicama nisu nešto što želimo da vidimo, a naročito ne u periodu kada je pandemija korona virusa u jeku

Onlajn kupovina je bolje rešenje, a ako ste od onih koji sve rade u poslednji čas, predlažemo da probudite svoju kreativnu stranu i sami napravite poklone za drage ljude.

Ovako ćete im pokazati da vam je zaista stalo do njih i da ste bili spremni da izdvojite vreme i uložite trud kako biste ih iznenadili. Ovi "uradi sam" pokloni su uvek bolje rešenje.

Evo na koje smo ideje naišli:

Blogerka Haley Pham posvetila se izradi personalizovanih poklona sa posvetom. Ona predlaže da napravite spomenar u koji možete da zalepite sve zajedničke fotografije, karte sa koncerata ili bioskopa, ispisati omiljene stihove i razloge zbog kojih volite osobu koju poklanjate.

Kejli je za svoje je drage ljude ispekla keksiće i napravila božićne kuglice i to sve zapakovala u zanimljivu kutiju. Morate prizanti da je ovo odlična ideja.

Takođe je objasnila i kako možete sami da napravite mirišljave soli za kupku, čokoladne grickalice na štapiću i još puno toga korisnog.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija