• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo

31.12.2020

11:05

JEDNOSTAVAN TRIK KOJIM ĆETE PRIVUCI NOVAC U NOVOJ GODINI! A evo šta treba da uradite za LJUBAV I SREĆU

Ljubav

JEDNOSTAVAN TRIK KOJIM ĆETE PRIVUCI NOVAC U NOVOJ GODINI! A evo šta treba da uradite za LJUBAV I SREĆU

Podeli vest

Nova godina je pred vratima i svi se nadamo da će nam 2021. biti bolja od ove koja odlazi.

Ruski spiritualni vodič, Elena Hristafarida otkrila je koje rutuale bi bilo dobro da praktikujete pre nego što 31. decembra otkuca ponoć, a kako biste u narednoj godini privukli novac, sreću i ljubav!

1. Oslobodite se nepotrebnih stvari

Prvo što treba da uradite jeste da se rešite svega nepotrebnog. Ne postoji uzalud u mnogim zemljama tradicija bacanja starog nameštaja u novogodišnjoj noći. Izbacivanje komoda i fotelja kroz prozore, iako je po staroj tradiciji, svakako se ne preporučuje, ali ako ih iznesete kroz vrata, biće sve u redu. Ne zaboravite i da izbacite đubre 31. decembra.

U cilju oslobađanja od “starih stvari”, preporuka je i da operete kosu i rešite se prljavštine iz stare godine.

2. Otvorite put promenama

Dobro je 31. decembra obući barem jednu novu stvar. Ako ne haljinu ili odelo, onda barem donji veš ili neki aksesoar. Važno je da ovu stvar nosite u ponoć. Tako ćete otvoriti mogućnosti za prihvatanje novih stvari u vašem životu, pa tako i ljubavi. Naravno, bitno je i da vam se dopada taj komad koji ste odabrali da ponesete u novogodišnjoj noći.

Foto: Tanjug/AP

Privucite novac i sreću u Novoj godini

3. Privucite priliv novca

Posle 22 sata 31. decembra i pre 12 sati 1. januara, pokušajte da ne pozajmljujete drugima novac ili da od nekoga zajmite. Ako je ovo neizbežno, dajte novac desnom rukom, a uzmite levom. Samo ih prvo stavite na sto ili bilo koju površinu na nekoliko sekundi, ne prenosite ih direktno.

Za veći priliv novca

Uzmite najvredniju novčanicu u bilo kojoj valuti iz novčanika. Pazite, veoma je važno da je to vaš novac! Presavijte novčanicu kako vam odgovara i tačno posle 23 sata 31. decembra je poklopite čašom iz koje planirate da pijete ili ste pili u novogodišnjoj noći. Vodite računa da niko ne dira čašu i novac. Pre ponoći, okrenite čašu, sipajte piće da nazdravite u čast Nove godine, uzmite novčanicu u levu ruku i držite je u trenutku kada otkuca ponoć i iz 2020. uđemo u 2021. godinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)
Košarka

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)

Srpski košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović na društvenoj mreži "Iks" objavio je prepisku sa gazdom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom koja se dogodila još u martu prošle godine! Na fotografiji koju je u javnost pustio vlasnik Beobasketa vidi se kako kontroverznom čelniku grčkog velikana predlaže da dovede Ergina Atamana, koji je u tom trenutku bio trener Anadolu Efesa.

29.05.2024

18:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija