• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

11.02.2021

20:38

ONE IMAJU LEPU, ČISTU I ZATEGNUTU KOŽU! Korejska kozmetika je SVE POPULARNIJA, a mi vam otkrivamo u ČEMU JE TAJNA!

Ljubav

ONE IMAJU LEPU, ČISTU I ZATEGNUTU KOŽU! Korejska kozmetika je SVE POPULARNIJA, a mi vam otkrivamo u ČEMU JE TAJNA!

Podeli vest

Korejska industrija lepote zabeležila je ogroman rast i popularnost prošle godine otkako su ljudi boravkom kući svojoj koži posvetili toliko potrebno vreme i pažnju.

Staklena koža, sluz puževa i magareće mleko neki su od glavnih korejskih trendova koji su se pojavili u poslednjih nekoliko godina. Bez obzira gde gledate u industriji lepote, koejski preparati su svuda i ostavli su značajan pečat na industriji zahvaljujući svojim efikasnim i željenim rezultatima.

Iako možda neće biti lako slediti korejsku rutinu lepote u 10 koraka kad se svi počnemo vraćati na posao, ima nekoliko novijih trendova za 2021. godinu koje su preporučili korejski stručnjaci i kojima se radujemo.

Stručnjaci iz korejske industrije se zaklinju retinolom u borbi protiv ranih znakova starenja, tako da se koža oseća i izgleda zdravije

Retinol

Ideja o retinolu već je zarazila stručnjake za lepotu širom sveta, ali ove godine postaće glavni deo rutine svakog stručnjaka za kožu. Stručnjaci iz korejske industrije se zaklinju retinolom u borbi protiv ranih znakova starenja, tako da se koža oseća i izgleda zdravije. Snažni sastojak osigurava da koža nema nečistoće i da je u svom najboljem obliku.

Ulje semena šargarepe

Ovaj sastojak za negu kože nalazi se u korejskoj industriji lepote skoro deceniju i tek se sada probija do samih vrhova u industriji lepote. Poznat je po svojim antimikotičnim, antibakterijskim i antiinflamatornim svojstvima, jer sadrži vitamin A. Savršen je za osvetljavanje kože, uklanjanje mrlja, ožiljaka.

Foto: Shutterstock

Brahmi

Ova biljka, u Indiji je poznata po svojim antiinflamatornim svojstvima. To je pravi sastojak koji ćete dodati u svoju dnevnu nege kože da biste se spasili od  prljavštine. 

Zdrave kiseline

Korejska industrija lepote uključuje više kiselina u svoj režim nege kože. AHA i BHA, koji polako stiču popularnost, dovoljno su nežni da oljušte kožu i prođu kroz slojeve i pojačavaju regeneraciju kože, istovremeno se boreći protiv ranih znakova starenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija