• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti

23.03.2021

16:20

SVAKA ŽENA MORA DA IMA U TORBI OVE STVARI! Budite uvek spremne na sve!

Ljubav

SVAKA ŽENA MORA DA IMA U TORBI OVE STVARI! Budite uvek spremne na sve!

Podeli vest

Kako bi izgledale sveže i lepo, žene u torbici moraju da imaju nekoliko stvari koje su veoma bitne za ličnu higijenu

Poznato je da su ženske torbe prepune svega i svačega. Ipak, postoji nekoliko stvari, koje uvek morate imati kod sebe, kako biste bile lepe, atraktivne i sveže.

Vlažne maramice – dobro dođu u svakoj prilici i gotovo da nema dana kada vam koji put neće zatrebati. Takođe ni antiseptičko sredstvo za ruke nije loše rešenje.

Foto: Shutterstock

Vlažne maramice

Higijenski ulošci ili tamponi – često se događa da žene zaborave datum poslednje menstruacije ili da ih on jednostavno iznenadi tako što porani. Uvek u tašni imajte rezervni uložak ili tampon.

Hanzaplast – kada pomislimo na hanzaplast u tašni, prva asocijacija su nam žuljevi na petama. Naravno ovo nije jedini razlog zbog kog se može dogoditi da vam zatreba u toku dana.

Dezodorans – nekada znojenje zna da bude jako neprijatno. Imajte uz sebe uvek roll on ili stik nekog odgovarajućeg dezodoransa.

Parfem – da osvežite izgled i date glamur večernjem izlasku.

Lak i turpija za nokte – uvek ih imajte pri ruci. Posebno ako su vam nokti u crvenoj, bordo ili drugoj tamnoj boji, loše će izgledati i jedan malo iskrzan kraj nokta.

Foto: pexels.com

Lak za nokte

Lagana podloga za lice – kada je potrebno da postignete besprekoran ten, par kapi podloge će učiniti da deluje blistavo i ujednačeno.

Rumenilo – nanesite ga blago, tek da osenčite obraze i date dodatnu blistavost licu.

Paleta senki za oči – kada se neočekivano zadržite u gradu i treba vam večernji izgled, uz pomoć njih ćete uspeti to da postignete za koji minut.

Maskara – uvek stavite makar jedan sloj maskare na trepavice da istaknete svoje oči. Za večernji izgled dodajte još jedan sloj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija