• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: uradisama/idejezakreativce

12.05.2021

10:20

STAVILA JE OVA DVA SASTOJKA U VAŠ MAŠINU i uklonila sve neprijatne mirise i kamenac /VIDEO/

Ljubav

STAVILA JE OVA DVA SASTOJKA U VAŠ MAŠINU i uklonila sve neprijatne mirise i kamenac /VIDEO/

Podeli vest

Ako budete održavali mašinu za veš ovako svakog meseca duže će vam trajati

Sastojci:

alkoholno sirće
soda bikarbona

Priprema:

Prvo izvadite fioku gde se sipa prašak, omekšivač… pa je detaljno operite i poprskate sirćetom. Zatim uzmite staru četkicu za zube i istrljajte i nedostupne površine. Prostor u koji ide ta fioka takođe poprskajte sirćetom i prebrišite krpom, pa vratite fioku.

Kako biste očistili unutrašnjost u bubanj sipajte sirće i u deo za omekšivač. U druga 2 dela u fioci sipajte sodu bikarbonu. Uključite mašinu na program za iskuvavanje i ostavite da odradi do kraja. Zatim opet poprskajte mašinu sirćetom i vrata i bubanj i dobro očistite krpom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija