• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zenskimagazin

19.05.2021

15:36

OVA FRIZURA NAJBOLJE TRPI LOKNE! Vrlo je popularna u svetu!

Ljubav

OVA FRIZURA NAJBOLJE TRPI LOKNE! Vrlo je popularna u svetu!

Podeli vest

Iako se čini kako su lokne rezervisano isključivo za kosu ispod ramena, činjenica je da mogu podjednako ljupko i graciozno izgledati i na mnogo kraćoj firzuri

Primera radi, bob frizure savršeno "trpe" nešto elegantnije varijante, posebno kada su u intenzivnijim bojama, dok su dečačke frizure idealne za sve one dame-devojčice, upravo iz razloga što deluju slatko i nežno u svakoj varijanti.

Ono o čemu trebate uvek voditi računa jeste da je kod kratke kose (sa ili bez lokni) najvažnija stvar da uvek izgleda zdravo i negovano, jer ćete samo tako uspeti da postignete željeni cilj.

Foto: Shutterstock

Treba voditi računa da kosa uvek izgleda negovano i zdravo

Bilo da se radi o se*si sitnijim loknama ili tek blago prelomljenoj varijanti, redosled je isti - kvalitetan šampon, sušenje, stavljanje omiljenog balzama ili seruma pa tek onda stilizovanje u vidu lokni.

Takođe, vodite se zlatnim pravilom koje glasi: krupne lokne su za postizanje većeg volumena, a one sitnije (ili takozvane blage) možete odabrati za svakodnevnu opciju. Takođe, krupnija varijanta je uvek isplativija ukoliko imate kosu do brade, dok su manje lokne idealne za nešto duži pixie.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija