• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

24.07.2021

19:17

ZBOG OVIH STVARI SE PAROVI NAJČEŠĆE SVAĐAJU! Jedna će vas posebno iznenaditi!

Ljubav

ZBOG OVIH STVARI SE PAROVI NAJČEŠĆE SVAĐAJU! Jedna će vas posebno iznenaditi!

Podeli vest

Iako su razlozi zbog kojih dolazi do svađe s partnerom poprilično individualni, na neke situacije i poteze je mnogima očigledno teško da ostanu ravnodušni

Nedavno istraživanje sprovedeno na jednom američkom univerzitetu dokazalo je da se parovi najčešće svađaju zbog sledeće tri stvari:

Se*s

Možda neočekivano, ali kada malo bolje razmislite, se*s je veliki i važan deo svake ljubavne veze stoga nije čudno da oko njega takođe nastaju nesuglasice. Najčešći razlog zbog kog se parovi svađaju, a da je povezan sa se*som, je taj što jedna strana želi više, a druga manje, što stvara nezadovoljstvo i pobunu.

Foto: Shutterstock

Jedna strana želi više, a druga manje i tada nastaje problem

Urednost

Istraživanje koje je sproveo Storage World dokazalo je da čak 61 posto žena odbija neurednost kod muškaraca. Iako je s muške strane procenat znatno manji, 25 posto, čini se da je to dovoljno da bi do prepirke oko (ne)urednosti došlo kod većine parova.

Neslušanje partnera

Mnogi se, kada ne slušaju šta im druga osoba govori, a kada im se to prigovori, pokušavaju odbraniti laganjem i izmišljanjem izjava koje nikada nisu izrečene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija