• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2021

09:20

KAO HOLIVUDSKA DIVA! Unuk je ponovo sređivao baku Miloratku i sad je još lepša!

printscreen instagram

Ljubav

KAO HOLIVUDSKA DIVA! Unuk je ponovo sređivao baku Miloratku i sad je još lepša!

Podeli vest

Kolika je moć dobre frizure i šminke najbolje je pokazao mladi umetnik Aleksandar Dramićanin kada je svoju predivnu baku Miloratku, koja živi u jednom ivanjičkom selu, potpuno transformisao i od nje napravio neverovatnu lepoticu koja podseća na filmske dive

Nove pre i posle fotke su očaravajuće jer na prvoj vidite baku koja se ne šminka i nosi maramu.

Ovoga puta, njen unuk Aleksandar, mladi umetnik, opet je napravio čudo! 

Uz fotke je okačio i kratak video bakine transformacije, gde je efekat drastične promene ove prelepe žene još izraženiji.

 

 

- Moja najdivnija baka Miloratka - stoji u opisu videa ispod kojeg se niže gomila oduševljenih komentara.

"Svaka čast", "Ma savršeni ste", "Hit, tako treba", "O divna je", "Bravo care", "Baka je prelepa žena", "Ljubav za baku i unuka" - samo su neke od reakcija ljudi.

 

 

Nakon prve transformacije bake Miloratke, Aleksandar se oglasio za medije i tom prilikom je rekao kako baka reaguje na sređivanja.

- Nije ona u tom fazonu, nego je baš prava baka, nju to uopšte ne interesuje. Ne voli da se sređuje i kad sam joj predložio transformaciju "pred kamerama", mislila je da se šalim sa njom. Nju uopšte ne interesuje šminkanje, niti pravljenje frizura, baš nije njena priča i često joj nije jasno zašto je meni to toliko bitno, ali uvek mi učini - istakao je Aleksandar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 2 godine

Fenomenalno, prirodna lepota sa karakterom. Ove izbotoksirane mogu samo da zavide.

moravka

pre 2 godine

Samo za pozeleti unuka:)) retko se radjaju tako darovita deca ,prekrasno a baka bila i ostala prava lepotica:)))

bitne i nebitne stvari

pre 2 godine

Bitno je da ona pristaje na sve, da mu "uvek učini" iako zna da je svejedno da li je ovakva ili onakva i da on vidi u njoj skrivenu lepotu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija