• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

01.11.2019

08:30

DA BISTE SMRŠALI JEDINO JE VAŽNO ŠTA JEDETE NA KRAJU DANA! Nutricionista otkriva kako treba da izgleda pravilna večera!

Ljubav

DA BISTE SMRŠALI JEDINO JE VAŽNO ŠTA JEDETE NA KRAJU DANA! Nutricionista otkriva kako treba da izgleda pravilna večera!

Podeli vest

Suzi Bureli tvrdi da je tajna vitke linije leži u pravilno pripremljenoj večeri koju nikada ne biste trebali da jedete nakon 20 časova

Mnogi ljudi najviše hrane pojedu u toku večere, a to je zapravo najveća greška. Telu je potreban predah u toku noći pa zato poslednji obrok u toku dana ne bi trebao da ima više od 400 kalorija.

 - Dešava se da smo tokom dana zauzeti i da ne stignemo da imamo pravilne i hranjive obroke, pa zato jedemo nešto s nogu. Kada uveče dođemo kući osećamo veliku glad i u tom slučaju posegnemo za nezdravom hranom i pojedemo mnogo više nego što nam zaista i treba. Nakon toga obično legnemo u krevet, a to je odličan recept za gomilanje kilograma -  kaže ona.

Foto: pexels.com

Ne samo da će lagana večera osigurati da se osećate bolje i lakše, nego ćete imati mirniji san, a ujutru ćete se probuti gladniji, što je odlično. Tako ćete imati obilniji doručak koji će pokrenuti metabolizam i držati vas duže sitim.

Cilj ishrane koja topi kilograme je da vas uvede u rutinu gde će doručak biti najobilniji, a večera lagana. Takvi obroci su put do savršene kilaže.

Foto: Pixabay

Kako biste ispoštovali ovo pravilo i zadržali se u okviru od 400 kalorija, neka večera bude bogata povrćem, a porcije proteina neka budu minimalne.

Komad crvenog mesa, piletine ili ribe veličine dlana će biti dovoljan. Uz ovaj režim je dozvoljen i komad dezerta, samo vodite računa da se zadržite na jednom parčetu torte ili jednoj štangli čokolade, ali ništa više od toga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija