• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

12.11.2019

20:40

RECITE BAJ, BAJ STRESU! Ovaj napitak diže iz mrtvih!

Ljubav

RECITE BAJ, BAJ STRESU! Ovaj napitak diže iz mrtvih!

Podeli vest

Ukoliko ste svakodnevno ste izloženi stresu, radite dosta, vodite brigu o kući i deci, i vrlo malo imate vremena za sebe evo čudotvornog napitka koji vam je preko potreban

Kombinacija MEDA I LIMUNA je odličan prirodni lek koji će nam itekako poboljšati zdravlje.

Med je snažan antioksidant koji će ojačati imuni system, pogotovo ako se konzumira u kombinacniji sa limunom. Ima odličnu sposobnost neutralisanja bakterija. Med sadrži dosta mineralnih materija poput bakra, mangana, olova, cinka, magnezijuma, kalcijuma, gvožđa, joda… Takođe, sadrži skoro sve aminokiseline, brojne vitamin, organske kiseline i aromatične materije. Zahvaljujući tome, med je veoma dragocena, zdrava i lako svarljiva hrana.

Foto: Pixabay

Sa druge, limun koji je takođe veoma zdrav, obiluje važnim fitonutrijentima koji deluju kao antioksidansi I antikancerogeno. Mnogi ga smatraju lekom za sve bolesti. Ovaj citrus je odličan izvor vitamin C, sadrži malo kalorija I mnoge korisne sastojke I supstance poput gvožđa, kalijuma, klacijuma, proteina, fosfora, ugljenih hidrata, biljnih vlakana, magnezijuma I drugih.

Foto: pexels.com

Pijte MED i LIMUN sa vodom svaki dan I možete obezbediti sledeće zdravstvene prednosti:

  • Odlično je za kožu
  • Pomaže sa varenjem
  • Dobro je za srce
  • Pomaže kod mršavljenja
  • Smanjuje rizik od hroničnih bolesti
  • Jača imuni sistem
  • Smanjuje rizik od infekcije urinarnog trakta 

Sve što vam je potrebno da napravite ovaj čudesan napitak je pola limuna i 1 kašičica meda. Jednostavno iscedite pola limuna,limunov sok sa kašičicom meda dodajte u čašu tople vode, promešajte i popijte. Najefikasnije je da popijete ujutru pre doručka.

 

PET DOMAĆIH LEKOVA KOJI ČINE ČUDO ZA ORGANIZAM! Naše bake su zbog ovoga bile zdrave




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija