• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lepotaizdravlje.rs

15.11.2019

12:25

RAZBIJTE MONOTONIJU! Evo predloga za vašu novu FITNES RUTINU! (VIDEO)

Ljubav

RAZBIJTE MONOTONIJU! Evo predloga za vašu novu FITNES RUTINU! (VIDEO)

Podeli vest

Kada je efikasna borba sa viškom kilograma u pitanju, kardio trening je naš najbolji saveznik, pored izbalansirane ishrane

Bez obzira na to da li vam je stalo da smršate efikasno uz pomoć instant dijeta ili da kilograme izgubite dugoročno i na zdrav način, trebalo bi da kardio trening zauzima važno mesto u vašoj svakodnevnoj rutini.

Ono što nas pak, najčešće sprečava da intenzivno i uporno vežbamo, je nedostatak motivacije, a uz to visoka temperatura, često nam služi kao izgovor za izbegavanje treninga. Još jedan nedostatag, zbog koga često preskačemo treninge je nedostatak kreativnosti za sastavljanje efikasnog treninga, koji će aktivirati sve mišićne grupe i ubrzati sagorevanje masnih naslaga.

ODNELA JE TELEFON NA POPRAVKU, A ONDA JE DOBILA PORUKU! Kada je videla od koga je, ZALEDILA SE

Zato smo za vas izdvojili novi način izvođenja kardio treninga, koji će razbiti vašu fitness monotoniju, a aktiviraće sve mišićne grupe i biće veoma učinkovit u efikasnom sagorevanju kalorija.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija