• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernji.hr

22.11.2019

09:57

STAVILA SAM LUK U ČARAPE I TAKO PRESPAVALA! Rešila je problem koji ju je mučio GODINAMA!

Ljubav

STAVILA SAM LUK U ČARAPE I TAKO PRESPAVALA! Rešila je problem koji ju je mučio GODINAMA!

Podeli vest

Blogerka Dženifer Tomson prespavala je jednu noć sa lukom u čarapama i rešila 90 posto simptoma alergije. I njen dečko isprobao je isto, pa su razmenili iskustva

Blogerka tvrdi da je osetila dejstvo već nakon 20 minuta, u grudnom košu. Javilo se nešto kao gorušica, a zatim je osetila toplinu u glavi. Desetak minuta nakon toga počele su da joj suze oči kao da je upravo seckala luk, a njen dečko je ukus luka osetio u ustima. Sve su to pokazatelji da se zaista nešto događa u organizmu i da su se različiti sastojci iz luka apsorbovali u organizam, tvrdi Dženifer.

VEČERAS OBAVEZNO OBUJTE ČARAPE kad legnete u krevet, evo i zašto!

Ono što je neverovatno, kaže, jeste to da se nakon jedne noći s lukom na stopalima rešila kašlja i kijanja od kojeg je, jedva dolazila do vazduha taj dan. Iako je naumila da ovo sprovodi i ubuduće, nakon nekog vremena svojim čitaocima na blogu otkrila je da je to ponovila još samo jednom.

Foto: pixabay.com

 

Ipak, tvrdi da se simptomi alergije nisu vratili. Luk je bogat jedinjenjima koja sadrže sumpor, a koji pomažu da se telo oslobodi toksina, teških metala, posebno iz jetre. Sadrži snažne antioksidanse koji deluju na holesterol, sprečavaju krvne ugruške i simptome astme, hroničnog bronhitisa, pomaže u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija, a sve se češće može čuti da deluje i antikancerogeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija