• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bonapeti.rs

07.12.2019

14:16

OTKRIVAMO! Nikada nećete pogoditi KOLIKO KALORIJA ima u jednoj PRŽENICI!

Ljubav

OTKRIVAMO! Nikada nećete pogoditi KOLIKO KALORIJA ima u jednoj PRŽENICI!

Podeli vest

Prženice su visoko pozicionirane među omiljenim doručkom na našim prostorima

One su čudesan način da domaćica iskoristi stariji hleb, a istovremeno iznenadi porodicu ukusnim i aromatičnim doručkom.

ŠTITE SRCE, SMANJUJU HOLESTEROL I ODRŽAVAJU LINIJU! Hrana kraljeva i šampion u dobrobiti za organizam

I kao što svi znamo, najlepše stvari u životu su ili nemoralne, nezakonite ili nam dodaju višak kilograma, dolazimo do pitanja koliko kilokalorija ima u jednoj prženici.

Foto: Printscreen You Tube

Jedna prženica težine oko 80 grama ima oko 195 kcal. Na prvi pogled to nije baš mnogo, ali obično prženice ukrašavamo još kaloričnijim stvarima i to je pogubno za našu dijetu i težinu.

POTOPITE VRHOVE PRSTIJU U HLADNU VODU i za 30 sekundi saznajte da li ste ZDRAVI!

Koliko god da su ukusne prženice sa kiselim mlekom ne treba da preterujemo sa njima, jer da bi potrošili kalorije od samo jedne, treba da trčite 15 minuta, da vozite bicikl ili da skijate 22 minuta, da plivate pola sata ili da isto vreme provedete u fitnes sali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dr

pre 4 godine

A telo i mozak što troše kalorije bez fizikalija? Znači uvek skratite za pola to vreme.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija