• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

09.12.2019

14:27

POZNATA VODITELJKA OTKRILA DA JE DEČKO VARA i to pomoću POKLONA KOJI JOJ JE ON KUPIO

Ljubav

POZNATA VODITELJKA OTKRILA DA JE DEČKO VARA i to pomoću POKLONA KOJI JOJ JE ON KUPIO

Podeli vest

Poznata voditeljka otkrila je da je dečko vara i to pomoću poklona koji ju je on kupio!

Džejn Slejter je od dečka dobila pametni sat, koji beleži fizičku aktivnost onoga ko ga nosi. Par je uskladio satove kako bi se međusobno motivisali, a pokazalo se da je baš zbog toga dečko postao bivši.

Jedne večeri, voditeljka je sa balonima stigla na vrata svog dečka kako bi ga iznenadila za rođendan. Kako ga nije bilo kod kuće niti joj se javljao, počela je da brine.

 

 

Kasnije je primetila da sat pokazuje povećanu fizičku aktivnost njenog dečka. Bilo je četiri ujutru, pa joj je odmah bilo jasno čime se u tom trenutku bavio.

- Bivši dečko mi je poklonio pametni sat za Božić. Svideo mi se. Nisam zamrzela ovu spravu sve dok jedne noći moj dečko nije nestao, a fizička aktivnost mu je bila na vrhuncu. Stvarno bih volela da ova priča nije istinita - napisala je na Tviteru.

To nije bio jedini dečko koji ju je prevario. Voditeljka bi, kako kaže, mogla da napiše knjigu na temu prevara.

- Bila sam s tipom koji se napio i doveo drugu devojku kući, jer je zaboravio da ja spavam kod njega. Sledeće jutro trebalo je da idemo u crkvu pa sam ostala da spavam kod njega - dodala je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija