• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

14.01.2020

17:48

NAZIVALI SU ME TENKOM I PRASICOM! Gabrijela je SMRŠALA 50 KILOGRAMA, a sad ima VAŽNU PORUKU ZA SVE!

Ljubav

NAZIVALI SU ME TENKOM I PRASICOM! Gabrijela je SMRŠALA 50 KILOGRAMA, a sad ima VAŽNU PORUKU ZA SVE!

Podeli vest

Gabrijela Crnjac, kandidatkinja prve sezone showa 'Život na vagi', u šou je ušla kao najteža ženska takmičarka sa 183,7 kilograma. Gledaoce i voditeljku Marijanu Batinić rasplakala je kada je otvorila srce i priznala da se boji da će zbog težine ostati sama ceo život. Brođanka je u finalu imala 129 kilograma, a nakon emisije je nastavila da mršavi

Sada je na Instagramu objavila dirljivu objavu u kojoj je objasnila svoj odnos s viškom kilograma.

- Debljina. Jedna stvar koja ti definiše ceo život. Niko od nas nije debeo jer je udisao težak vazduh. Ja sam odmalena bucmasta. Jer sam volela da jedem. S godinama je to prešlo u problem. Veliki. Ne krivicom roditelja ili okoline. Kad je postalo kritično, vodili su me kod doktora, te vidi štitnu žlezdu, te ovo, te ono. I ne. Zdravstveni problemi nisu bili uzrok. Jednostavno sam volela da jedem. Branili su mi. Ja sam jela po noći. Ipak, bila sam dete pa je okolini to bilo 'slatko'. Ko normalan bi i vređao dete od 6, 7, 8 godina. Problem je nastao u višim razredima osnovne škole. Kada više nisam bila bucmasta, nego debela. 

 Da. Debela. Zvali su me svakakvim pogrdnim imenima. Tenk, krava, prasica itd. Već tada sam počela i naučila da glumim ravnodušnost, a jako me pogađalo. Žrtva ismevanja škole i ulice. Reči izrečene u trenu, koje pamtiš ceo život. Što sam više odrastala, to me više pogađalo. Umesto da mršavim, ja sam utehu tražila u hrani. Opet. -

(VIDEO) NAJLEPŠA RIBA SA INSTAGRAMA JE ZAPRAVO MUŠKARAC?! Objavila video u kome je iznela ISTINU O SEBI, a evo KAKO JE NJEN VERENIK REAGOVAO!

AKO NE MOŽETE SAMI DA PROCENITE, mi vam otkrivamo! Da li ste mu više od prijatelja?

Ceo život je tako. Kreneš. Kile super idu dole, većih problema u životu nemaš. Sve 5. Nešto loše se dogodi, bilo kakav stres, razočaranje, opet se vraćaš toj prokletoj hrani i u njoj tražiš utehu. Korak napred, nazad dva.

Godinama se borim s kilogramima. Godinama sam po dijetama. Izgladnjujem se. Ubijam u teretani. Pijem tablete za mršavljenje itd. Pravim se da nisam opterećena svojim kilogramima, pravim se da sam srećna osoba. Godinama te to pretvori u usamljenu osobu, koja ne želi da bude deo sveta koji te ne prihvata takvog kakav jesi, pa stvaraš svoj svet. U kojem si sam. U kojem i dalje svaki svoj problem rešavaš kroz hranu.

Imam često loših dana kad ne verujem da ću ikada smršati i da je to normalno i da mi je negde tako zapisano. Jednom mi je jedna osoba rekla da problem debljine neću rešiti dok god u sebi ne rešim ono što me dovelo do kila koje imam. Ali kako i rešiti ono što vučeš godinama, a o tome ne pričaš. Ako nikada i ne uspem da smršam, barem ću umreti u saznanju da sam se trudila. Padala. Ustajala. Odustajala. Ustajala. I u krug. Tako da svi koji imate isti problem kao i ja - pokušajte. Ako i ne uspete, znate da ste probali - napisala je Gabi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pop

pre 4 godine

Ја сам био како се каже елегантно попуњен али сам ипак у војсци дотерао на идеалну тежину. Ипак сам једном приликом рекао доктору да је храна као и дрога узимамо је од рођења и не можемо да се контролишемо ако нам је слатко да је уносимо и то још када се поремети редослед и фрекфенција. Зато је потребно да се одвикавамо постепено и уз савете оних који су компентентни рецимо нутроционисти.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17