• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novi.ba/informer.rs

24.01.2020

23:26

KROMPIR POMAŽE PROTIV HEMOROIDA! Ovaj narodni lek dolazi iz Rusije, a krajnje je delotvoran i JEDNOSTAVAN!

Ljubav

KROMPIR POMAŽE PROTIV HEMOROIDA! Ovaj narodni lek dolazi iz Rusije, a krajnje je delotvoran i JEDNOSTAVAN!

Podeli vest

Oni koji boluju od hemoroida, znaju koliko su simptomi neprijatni i da ovo stanje zahtjeva besprekornu čistoću intimnih delova, ali srećom postoji rešenje

Loš način života bez kretanja, nepravilna ishrana uz nasleđene sklonosti, trudnoća i zatvor uzrokuju pojačani pritisak na vene u rektumu, pri čemu dolazi do skupljanja krvi i bolnih oticanja. Ovu pojavu nazivamo hemoroidima.

DA LI JE OPASNO KAD ŽENE IMAJU ADAMOVU JABUČICU? Odgovor će vas šokirati, a kada je BAŠ BAŠ IZRAŽENA to znači da ...

 

KROMPIR POMAŽE PROTIV HEMOROIDA! Ovaj narodni lek dolazi iz Rusije, a krajnje je delotvoran i JEDNOSTAVAN!

Unutrašnji osećaj pritiska, svrab, bolni otoci, čvorovi opipljivi na dodir i krvarenje prvi su simptomi koji ukazuju na nastanak hemoroida. Kod čestih problema potrebno je potražiti adekvatnu pomoć, a preventivno kada se problem povuče, pomaže promena stila života, naročito ishrane.

Vrste hemoroida

Spoljašnji hemoroidi – smešteni su uz ivice anusa i pokriveni su osetljivom kožom. Kada se razvije ugrušak, stvara se otok na izlazu iz analnog kanala, a na dohvat su prisutni kao tvrda i bolna izbočina. Krvare kada puknu i obično se povlače nakon terapije za koju je najbolje potražiti stručnu pomoć.

Unutrašnji hemoroidi razvijaju se u unutrašnosti anusa, a ova vrsta se prepoznaje kroz krvarenje i izbočine koje nastaju prilikom pražnjenja. Postaju nezgodni ukoliko se uklješte i ne mogu da se vrate u analni kanal, što izaziva jak bol i krvarenje.

Foto: Shutterstock

Oni koji boluju od hemoroida, znaju koliko su simptomi neprijatni i da ovo stanje zahtjeva besprekornu čistoću intimnih delova, što ponekad nije moguće. Ali srećom, postoji rešenje. Ovaj lek namenjen je svima onima koji su pokušali sa raznim čajevima,kremama i tabletama, ali ništa od navedenog nije davalo rezultat.

Sve što vam treba jeste sirovi, oguljen krompir i zamrzivač! Krompir mora da bude što bolji, ne sme da bude zelen ili proklijao.

PRIPREMA:

Oguliti, sirovi krompir iseći na tanke štapiće i ostaviti u zamrzivač. Krompir prvo iseckajte na krugove, pa od jednog kruga napravite štapić, odnosno otkinite komad sa desne i leve strane, a ono što ostane u sredini mora da izgleda kao štapić.

Zaleđene štapiće stavljati u anus prvih 4 dana na samo 30 sekundi. Sledeća 3-4 dana svaki put ostavljati da štapić deluje još po pola minuta duže. Ovo je navodno vrlo efikasno sredstvo kojim je u Rusiji izlečen veliki broj ljudi.

Molimo vas da se pre upotrebe bilo kog leka, pa i alternativne medicine posavetujete sa lekarom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Odlična prilika za infekciju, ma koliko pazili na čistoću krompita i ruku.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59