• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Živković

26.01.2020

08:49

VIDELA SAM I VEĆI! Ako želite da sačuvate vezu, OVO ne smete spominjati!

Ljubav

VIDELA SAM I VEĆI! Ako želite da sačuvate vezu, OVO ne smete spominjati!

Podeli vest

Postoje sitnice koje treba da sačuvate samo za sebe, a koje zato što ste prećutali neće poremetiti vezu. Ali ako ih kažete, neće biti dobro... Zato, psssst!

Osnova ljubavi je poverenje. Uvek će vas svi savetovati da kada nađete pravu osobu budete iskreni, otvoreni u svakoj vrsti razgovora, bilo to o poslu, prijateljima, seksu... Jer to je ono što i vi tražite, zar ne? Ali postoje sitnice koje ipak treba sakriti, sitnice koje mogu da poremete harmoniju, da zadaju male udarce od kojih se sujeta teško oporavlja. Neke izgovorene male istine, koliko god vama izgledale bezazleno, mogu da dovedu do besmislenih svađa i prepirki koje možda čak mogu da ostave trajni ožiljak na vaš partnerski odnos. A šta je to što treba prećutati?

Zgodni ortaci

Čak i pre nego što je veza postala ozbiljna, a naročito kada ona to jeste, nikada nemojte deliti komplimente njegovim prijateljima, naročito ne najboljem prijatelju. Nikada ne recite da je njegov ortak veoma zgodan tip. I vaš partner je verovatno svestan toga da ima drugara na koga žene padaju, zato mu ne dajte povoda da misli da ste i vi jedna od njih. Naravno, nikada nećete reći da ortak nije uopšte zgodan ili da vam se baš ne sviđa jer i vaš partner ima oči! Pokušajte da izbegnete bilo kakve opise zgodnog prijatelja. Pored toga, o njegovim najboljim prijateljima nikada ne pričajte ni loše!

Foto: Shutterstock

O bivšoj ni reč!

Nikada nemojte da priznate svom dragom da ste po društvenim mrežama tražili i pronašli profile njegovih bivših partnerki. On verovatno pretpostavlja da ste to uradili, verovatno je on uradio isto na vašem profilu, ali o tome ne pričajte. Muškarac sigurno neće prvi da povede razgovor o tome, ali nemojte ni vi.

Videla sam i veći...

Ovo muškarac ne želi da čuje nikada! Iako žene znaju da veličina ipak nije najvažnija, nije dobro da mu čak ni u šali stavite do znanja da ste videli veći polni organ od njegovog. Ostavite ga da misli da je najobdareniji muškarac koga poznajete. Uostalom, čemu priče o veličini?!

ISPOVEST DEJANA MILIĆEVIĆA: Bio sam na korak od DIJABETESA, probao sam sve moguće DIJETE, a onda me je operisao MIROSLAV ILIĆ i sada imam 20kg manje!

VARAO JE ŽENU SA ČAK 3, A ONA MU SVE OPROSTILA! To je bila najbolja odluka u mom životu, evo i zašto!



Najbolji seks ikada!

Ukoliko najlepše iskustvo u krevetu niste doživeli sa partnerom sa kojim ste trenutno, ne pričajte nikako o seksu koji vas je raspametio nekada, sa nekim... Nema potrebe da tako udarate na njegovu mušku sujetu. Čak i ako nije sujetan, i ako je siguran u svoje umeće u krevetu, poređenja su besmislena i mogu da ga iritiraju. I vas bi, zar ne?

Moj bivši super izgleda

Priče o prošlosti se završavaju posle prvog perioda poznanstva i veze. Sve što je želeo da zna ili ste želeli da mu ispričate o sebi, ispričali ste. Nema potrebe da dok uživate jedno u drugom naglas sebe podsećate na šanse koje ste imali s drugim muškarcima i da kažete, na primer, kako vaš bivši sada super izgleda, kako je uspešan, bogat... To je pre svega ružno, ali i besmisleno i krajnje nekorisno. Valjda cenite ono što imate?

Flert sa drugim

Svi znamo da flert i očijukanje nisu ništa strašno, ako na tome i ostane. To svakome prija. Ali partneru nikada nemojte reći da se nekome dopadate, da vam je neko tražio broj telefona, udelio kompliment. Čemu to hvalisanje? Držite jezik za zubima i uvek budite privlačni svakome, a najviše sebi.

Foto: Shutterstock


Gluma, a ne orgazam

Ako ste već odglumili da ste pali u nesvest od seksa sa partnerom, zašto mu onda govorite da je to bila gluma? Zašto glumite? Žene to često rade, jer ne dešava se da svaki seks bude ženi isto zadovoljavajući kao i muškarcima. Ali bolje iskreno recite šta vam ne odgovara u seksu a šta vam prija, umesto da kažete da ste se folirali.

Tvoji roditelji me nerviraju!

Čak i ako se on sam žali na svoje roditelje, čak i ako ne voli da ide u posete rodbini, čak i ako ne može nikako da nađe zajednički jezik sa majkom, ocem, sestrama, braćom - nikada, ali nikada mu se ne pridružujte u kritici njegove familije, naročito najbližih. Nikada nemojte da kažete da ih ne podnosite, da vas nerviraju... Uvek pokušajte da ga bodrite da se odnosi poprave. Krv nije voda, ne zaboravite!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija