• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

25.02.2020

16:41

NAVUKLA JE VUNENE ČARAPE I UBACILA BELI LUK, a ujutru je osetila ove promene u ORGANIZMU! Nije imala neprijatan zadah, rešila se kašlja i kijanja, ali to nije sve!

Ljubav

NAVUKLA JE VUNENE ČARAPE I UBACILA BELI LUK, a ujutru je osetila ove promene u ORGANIZMU! Nije imala neprijatan zadah, rešila se kašlja i kijanja, ali to nije sve!

Podeli vest

Blogerka Dženifer Tompson je isprobala jedan trik sa belim lukom kako bi proverila njegovo dejstvo na organizam, a da ga ne okusi

Naime, ona je jedno veče pre odlaska u krevet obula vunene čarape u koje je prethodno stavila luk, te tako zaspala.

- Ne možete ništa da izgubite ako se odlučite da proverite ovu metodu - rekla je ona i dodala da se bukvalno preko noći oslobodila 90 posto simptoma alergije.

Ona je između ostalog rekla kako je i svom partneru dala luk da stavi na stopala. Nakon toga, ujutru kada su probudili razmenili su utiske.

Ako ste BOLESNI ili imate NEKU INFEKCIJU, OVAJ TONIK ĆE VAM POMOĆI! (RECEPT)

 

LUK NIKADA NEMOJTE DRŽATI U FRIŽIDERU! Za to postoji JEDAN DOBAR RAZLOG

Blogerka tvrdi kako je osetila delovanje već nakon 20 minuta, u predelu grudnog koša.

„Dobila je“ i kiselinu, a zatim je osetila toplotu u glavi. Desetak minuta nakon toga oči su počele da joj suze kao da je upravo seckala luk za ručak, a njen dečko osetio je ukus luka u ustima. Sve su to pokazatelji da se zaista nešto dešava u organizmu, kao i da su se različiti sastojci iz luka apsorbovali u organizam, rekla je Tomson.

Foto: Pixabay

Ni ona ne može da veruje kako je moguće da se samo nakon jedne noći s lukom na stopalima rešila kašlja i kijanja koji su joj zadavali velike muke sa disanjem.

Iako je odlučila da ovo sprovodi i ubuduće, svojim čitateljima na blogu otkrila je da je postupak ponovila još samo jednom.

Ako stavite luk na stopala ublažićete simptome prehlade, virusa i groznice, a ono što je posebno zanimljivo jeste da će luk ukloniti neprijatne mirise i pročistiti krv.

Prema njenim rečima, simptomi alergije se nisu svratili.

Luk je bogat supstancama koje sadrže sumpor, a koji pomažu da se telo oslobodi toksina, teških metala, naročito iz jetre.

Pored toga, sadrži jake antioksidanse koji deluju na holesterol, sprečavaju krvne ugruške, smanjuju simptome astme, hroničnog bronhitisa, pomaže u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija, dok mnogi tvrde kako deluje i antikancerogeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Isidora

pre 4 godine

Ja beli luk koristim kao zacin za spremanje hrane, jer daje ukus mnogim jelima. Beli luk se korist jos od davnina a narocito u skorije vreme, za jacanje naseg imunoloskog sistema. Zatim se koristi kao preventiva za prehlade i grip, za holesterol isto tako i kao borac proriv visokog pritiska.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija