• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

03.05.2020

20:48

TEŠKO JE IZAĆI IZ NJEGOVIH "KANDŽI"...Kako prepoznati emotivnog psihopatu i otrgnuti se?

Ljubav

TEŠKO JE IZAĆI IZ NJEGOVIH "KANDŽI"...Kako prepoznati emotivnog psihopatu i otrgnuti se?

Podeli vest

Prepoznajte na vreme...

On je šarmantan, duhovit, samouveren, erotičan… Uživate u svakom trenutku provedenom s njim. Obasipa vas komplimentima, uz njega se osećate kao boginja. Zaveo vas je tako lako, suptilno, spontano, ni osetili niste… Konačno ste ga sreli. Naprosto je – neodoljiv.

Taman ste pomislili da ste dotakli sedmo nebo, kad on iznenada prosto nestaje na nekoliko dana, ili čak nedelja, bez reči, naravno. Pitate se u čemu ste pogrešili, opseda vas misao o njemu. Usput saznajete da mu niste jedina. Avaj, ima ih više…

Znate da bi trebalo da nastavite dalje sa životom, ali ne vredi – opsednuti ste njime!

Vrlo je moguće da ste naleteli na psihopatu – krajnje sebičnu osobu koja nimalo ne mari za druge. Život je za njega samo igra, a vi ste jedna od njegovih igračaka. Niste mu nimalo važni vi – važna mu je samo kontrola nad vama – za njega je to trijumf!

Foto: Shutterstock

Vešt je zavodnik, malo mu koja može odoleti, još veštiji manipulator. On će vam milozvučno izjavljivati ljubav, a već sledećeg časa nestati, varati vas, uzeti vam novac.

Ukoliko pokušate da mu prigovorite, uveriće vas da ste histerični, razmaženi, infantilni, bolesno ljubomorni…

Malo-pomalo, situaciju će preokrenuti naglavačke: na sebe će uzeti ulogu žrtve, a vas proglasiti za neuračunljivu. Još ćete mu se i izvinjavati…

Ne zaboravite, njegov cilj je da ima što više žena pod kontrolom, a svaka mu služi za po nešto: jedna za finansije, druga za posao, treća kao služavka, a sve za društvo i se*s.

Najčešće je u pitanju osoba koja u detinjstvu nije mogla ništa da kontroliše i često se osećala napušteno i odbačeno. Upravo zato je prosto opija mogućnost kontrole nad drugima.

Najbolje bi bilo prekinuti svaki kontakt s „emotivnim psihopatom“ i ne nasedati na njegove vrhunske manipulacije i posipanja pepelom. Imajte na umu da se on sve vreme poigravao vašim najdubljim osećanjima samo zarad sopstvenog osećaja moći i kontrole i da je u potpunosti lišen griže savesti.

Ne smete, dakle, biti slab protivnik – budite nadasve sigurni u sebe i ne popuštajte!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograđanin izdao nekretninu i sad  prolazi kroz pakao: Podstanar otvorio firmu na adresu njegovog stana i sad strahuje od izvršitelja!
Društvo

Beograđanin izdao nekretninu i sad prolazi kroz pakao: Podstanar otvorio firmu na adresu njegovog stana i sad strahuje od izvršitelja!

Brojni građani investirali su novac u nekretnine kako bi ostvarili dodatni prihod izdavanjem prostora koji su kupili. Upravo tako je razmišljao i Beograđanin koji se javio redakciji portala MONDO nakon što je doživeo situaciju koju nije mogao ni da zamisli. Prema njegovim rečima, izdao je stan muškarcu koji je na tu adresu, bez njegove saglasnosti, prijavio firmu.

16.04.2024

17:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija