• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

17.05.2020

12:34

MUČI VAS NADIMANJE, neprijatan ZADAH i često ŠTUCATE - evo jednostavnog LEKA!

Ljubav

MUČI VAS NADIMANJE, neprijatan ZADAH i često ŠTUCATE - evo jednostavnog LEKA!

Podeli vest

Mnogi se žale da imaju problem sa varenjem i nadimanjem, ali i sa štucanjem, koje ponekad nisu u stanju da zaustave bez obzira na razne metode koje primenjuju...

Zagovornici tradicionalne medicine za rešenje ovih tegoba kao lek nude mirođiju, prijatnu začinsku biljku aromatičnog mirisa i ukusa.

''ZAR OVAKO DA IZGLEDAŠ POSLE DVA POROĐAJA?'' Zbog jedne fotografije Ane Ivanović nastala OPŠTA POMETNJA!

SUPA VAM JE ISPALA PREVIŠE MASNA? Ne brinite, ovaj TRIK čini čuda u sekundi!

Za bolje varenje i protiv nadimanja pripremite čajnu mešavinu od po 20 grama plodova mirođije, anisa i kima. Od tog sadržaja uzmite kašiku i prelijte sa 200 mililitara ključale vode. Posudu sa čajem odmah poklopite, držite 30 minuta na šporetu, ali ne sme da vri. Nakon toga čaj procedite i pijte posle jela.

Foto: Shutterstock

Za uklanjanje gasova i neprijatnog daha preporučuje se etarsko ulje od mirođije. Da biste postigli željeni efekat stavite 10 kapi ulja na kocku šećera i pojedite, a zatim popijte čašu vode. Protiv lošeg daha možete i da žvaćete svežu mirođiju.

OPREZ! Ukoliko detetu do 3 godine dajete OVE GRICKALICE, ostaće TRAJNE POSLEDICE!

Za lek protiv štucanja prelijte četiri kašičice plodova ili dve kašičice usitnjene sveže ili suve mirođije sa 250 mililitara proključale vode. Ostavite poklopljeno od tri do četiri minuta, a zatim procedite i nezaslađeno pijte, kad god se javi problem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija