• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

11.06.2020

10:04

ISPOVEST LJUBAVNICE IZ BEOGRADA Sve je ličilo na bajku, a onda sam se na VENČANJU NAŠEG DRUGA ZALEDILA OD PRIZORA KOJI SAM VIDELA

Ljubav

ISPOVEST LJUBAVNICE IZ BEOGRADA Sve je ličilo na bajku, a onda sam se na VENČANJU NAŠEG DRUGA ZALEDILA OD PRIZORA KOJI SAM VIDELA

Podeli vest

Ispovest koja je sve ostavila bez reči

Beograđanka (30) je odlučila iskreno opiše svoj odnos sa oženjenim muškarcem, a iz razumljivih razloga želela je da njena ispovest bude anonimna.

"Sada mi je jasno zašto žene pristaju da budu ljubavnice. Iako sam ih oduvek osuđivala sada sam bila jedna od njih." Ovako počinje izjava ove tridesetogodišnjakinje žene koja je tipičnu vezu sa muškarcem zamenila epitetom "druga žena".

Niko ne planira život po ovom scenariju, ali...

- Nijedna žena kao devojčica ne mašta da će kada poraste da bude ljubavnica koja neće doživeti venčanje sa čovekom kojeg voli. Ko ne veruje da se u ovakav odnos ulazi slučajno i bez zadnjih namera želim da nikada ne doživi ovo iskustvo i ne shvati da sam bila u pravu. Nikada nisam želela da budem „druga”, samo sam slepo verovala, dok on je vešto lagao - smelo je započela svoju priču R.N. iz Beograda.

Naša veza je otvarala vrata raja

- U početku je sve ličilo na idiličnu bajku. On je bio moja podrška, oslonac i zaštitnik, a ja njegova „srodna duša”, kako me je često nazivao. Umeli smo satima da se gledamo kao najzaljubljeniji par na svetu i tinejdžeri su nam zavideli. Sloboda uma, srca i duha. Živela sam u iščekivanju trena kada će potpisati papire za razvod, a po njegovim rečima bilo je samo pitanje dana, međutim... Ja sam bila njegova, a on ničiji - nastavila je.

Srce razum ne sluša

Foto: Shutterstock

 

- Ja sam bila kreator i nemoćni učesnik. Znala sam u šta se upuštam. Putovali smo, izlazili, šetali, spavali i budili se zajedno. Radili sve što rade dvoje ljudi koji su u vezi. Bez zadrške. Uživali smo, a kada sam poželela da izađem iz toga, shvatila sam da ne mogu. Nije lako reći srcu "NE" - nastavila je.

Laž počinje da liči na istinu, a nada umire poslednja...

- To je ljubavni odnos u kojem je sve prećutno dozvoljeno i jasno. Utoliko je njegova predstava žene za mene bila nevidljiva. Govorio je kako ona nije važna i da jedan papir u opštini neće uticati na nas. Kada sam ga pitala za decu, rekao je da su jedini i poslednji atomi tog braka deca, ali da i ona trpe i osećaju nesklad. Laži su se nizale, a ja sam verovala u njih - razočarano se priseća vremena provedenog sa njim.

Onda je usledilo razočaranje: Nas dve nismo bile jedine

- Iznajmili smo stan. Isprva je to bilo naše malo ljubavno gnezdo, a kasnije se pretvarilo u Danteovih devet krugova pakla. Čekala sam ga noćima, a on je uvek imao iste izgovore. Govorio je da ga ona ucenjuje decom, a istina je bila daleko drugačija. Ona nije ništa slutila, a on je pored mene i nje imao još devojaka - razočarano se priseća.

Onda je usledio još jedan šok, a ubrzo i kraj

- Srela sam ga sa suprugom na venčanju zajedničkog prijatelja. Izgledali su srećno i držali su se za ruke. Dok sam ja planirala život sa njim, on je uživao u životu sa njom. Objavili su da je ona u drugom stanju i tada je usledio naš kraj. Fantazija o tome da je to za mene ljubav, za njega je bilo samo novo, neotkriveno, drugačije i daleko od ustaljenog - dodala je za kraj.

Sada je sama i odlučna da više nikada neće biti "druga žena".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lepa priča

pre 3 godine

Lepa, izmišljena priča, kakvih zaista ima u realnom životu. Međutim, da ženi, koja krade tuđeg muža i oca, budu teže njegove ostale švalerke, kakva je i ona, zaista je teško shvatiti. Pa zar ne vidi, koliko je i sama jadna i bedna, kao i ostale, sa strane. Na kraju, mudro zaključuje, " da više nikada neće biti "druga žena" ", govori o nivou morala i inteligencije takvih "lopova". Koja "druga", ko zna koja?

Eto

pre 3 godine

Ne preterujete. Bice ona druga zena, samo ce u toj kombinaciji ona biti supruga!

Ana

pre 3 godine

Da, ali u mojoj firmi su zbog svalerki ostavljali i zene sa troje dece i sa novom dobijali jos dece. Ima raznih sudbina.I udate zene su ostavljale muzeve zbog svalera. I kada su oboje u braku, razvodili se i odlazili zajedno. Ima svega.

Dana

pre 3 godine

U mojoj firmi su zbog svalerki dobijali otkaze,, sto 100% podrzavam. Ako nisi pouzdan kod kuce, sto bio na poslu? Ako napravis izbor drzi ga se. Jesi se ozenio / udala? Jel te neko terao? E onda budi covek i drzi se onoga sto si obecao.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija