• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Ž.

12.07.2020

14:06 >> 14:18

LAŽI ME, MOLIM TE! 5 situacija kada elegantno ZAOBILAŽENJE ISTINE u vezi nije GREH!

Ljubav

LAŽI ME, MOLIM TE! 5 situacija kada elegantno ZAOBILAŽENJE ISTINE u vezi nije GREH!

Podeli vest

Istraživanja pokazuju da ljudi više vole da ih neko ponekad i slaže, ako ima dobre namere, nego da im kaže istinu baš po svaku cenu. Jer, istina ume da zaboli, a ta rana teško da zaceli...

Poverenje je najvažnija stvar u vezi, ali stručnjaci kažu da postoje situacije kada je bolje da "malo" slažete. Evo i koje situacije treba da "obojite" takozvanim belim lažima.

* Kada partner traži od vas da pričate o svojim osećanjima prema bivšim partnerima, bolje je da prećutite ili vešto izbegnete odgovor neutralnim rečenicama. Ili, ako vas pita da li njega volite više od svih prethodnih, jednostavno recite "da", iako to možda nije istina. Ako ste u vezi koja je dobra i volite se, nema razloga da budete previše iskreni u takvim situacijama.

(FOTO) PRVI PUT U SPORTS ILUSTEJTEDU: TRANSRODNA brazilska LEPOTICA na naslovnoj strani!

 

(VIDEO) PENZIONERSKI DANI TEKU... Evo čime se sada bavi SLAVNA HOLIVUDSKA GLUMICA!

 

Foto: Shutterstock

* Kada raskidate, lažite. Teško je nekog ostaviti, ne treba dolivati so na ranu iskrenim odgovorima. Recite jednostavno: "Ja sam problem".

* Kada želite da zaustavite svađu, "bela laž" je idealno rešenje. Ukoliko ne možete da se složite oko nečeg, nema potrebe da dižete tenziju. Ako nije reč o veoma važnoj temi, zarad mira u vezi prihvatite tačku gledišta koju ima druga strana, iako ne mislite da je zaista u pravu.

ŽIVELI, I JOŠ PONEŠTO! Vinom skinite šminku, stavite ga u masku za lice...!

* Kada vam se ne dopada poklon, recite "divno je". Poštujte trud, želju i volju. Pojedite ručak koji nije ukusan ili obucite prokletu košulju bar dva puta, iako vam grozno stoji! Sve za ljubav!

Foto: Pixabay

* Ne dopada vam se kako partner večeras izgleda? Pa šta! Pređite preko svoje sitničavosti i udelite kompliment ili na pitanje "kako izgledam", recite: "Baš lepo". Ima dana kada ćete možda reći istinu kroz šalu i smeh.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija