• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

12.11.2020

22:04

NAPITAK KOJI ČISTI PLUĆA PUNA NIKOTINA! Ova 3 sastojka su spas za SVE BIŠVE I SADAŠNJE PUŠAČE!

Ljubav

NAPITAK KOJI ČISTI PLUĆA PUNA NIKOTINA! Ova 3 sastojka su spas za SVE BIŠVE I SADAŠNJE PUŠAČE!

Podeli vest

Neverovatno lekovito sredstvo.

Ako ste pušač ili bivši pušač vaša pluća vrlo verovatno su krcata toksinima iz cigareta. Da biste ih pročistili neće vam biti potrebno čudo, već čudesni napitak lekovitih svojstava napravljen od tri biljke, đumbira, luka i kurkume.

Foto: Shutterstock

Đumbir

Ovaj drevni začin od davnina se koristi zbog svojih isceljujućih svojstava. Između ostalog, pomaže u eliminisanju suvišne sluzi u plućima.

Foto: Pixabay

Luk

Luk, kao i beli luk, ima antikancerogena svojstva, a odličan je saborac i kod brojnih malignih stanja. Posebno je efikasan u sprečavanju raznih bolesti respiratornog sistema.

Da biste pročistili pluća ne treba vam čudo, već čudesni napitak lekovitih svojstava napravljen od tri biljna snagatora, đumbira, luka i kurkume.

Foto: Pixabay

Kurkuma

Kurkuma ili indijski šafran prepun je vitaminima i mineralima, a sadrži i super zdrave omega 3 masne kiseline. Ima antivirusna, antibakterijska i antikancerogena svojstva, pa svakako obogatite svakodnevnu prehranu ovim začinom.

Za početak dodajte ga napitku koji čisti pluća, a za koji vam treba:

  • 400 grama luka
  • 1 litra vode
  • 400 grama šećera (želite li zdraviju varijantu koristite med ili javorov sirup)
  • 2 kašike kurkume
  • koren đumbira veličine palca

Priprema:

Vodi dodajte šećer, stavite na vatru i pustite da zakipi.
Glavice luka narežite na četvrtine, raskomadajte koren đumbira i oboje dodajte u zašećerenu vodu. Kad mešavina ponovno zakipi dodajte kurkumu i smanjite vatru na laganu temperaturu.
Mešavina neka se kuva sve dok se količina vode ne smanji za pola. Zatim je procedite i sipajte u teglu. Kada se potpuno ohladi stavite je u frižider i tu držite sve vreme.
Uzmite dve kašike eliksira ujutru na prazan stomak i uveče dva sata posle obroka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 3 godine

Kao da ste im rekli da nastave da puse i da se mogu ocistiti pre nego umru.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija