• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

12.05.2021

18:49

KAKO DA SAOPŠTITE VAŠEM PRIJATELJU DA VAM SE SVIĐA? Ako želite da mu probudite emocije, pratite OVE korake!

Ljubav

KAKO DA SAOPŠTITE VAŠEM PRIJATELJU DA VAM SE SVIĐA? Ako želite da mu probudite emocije, pratite OVE korake!

Podeli vest

Ako prema svom najboljem prijatelju gajite romantična osećanja, možda je vreme da preduzmete ova tri koraka kako biste ista probudili i kod njega

Ako ste ikada došle u situaciju da vam je muškarac rekao da ste divna prijateljica, ali da prema vama ne oseća ništa više od toga, možda je to zato što se sjajno povezujete sa njegovim intelektom, ali ne činite ništa što bi pokrenulo strast u njegovom srcu.

Zapravo, moguće je da se bojite da pokažete istinska osećanja jer ne želite da vas neko opet povredi, a takav strah vas sprečava da se emocionalno povežete sa njim.

Ako prema svom najboljem prijatelju gajite romantična osećanja, možda je vreme da preduzmete ova tri koraka kako biste ista probudili i kod njega.

1. Prestanite da sve analizirate 

Žene veruju da se muškarci boje iskazivanja osećanja. Zapravo, ono što muškarci ne mogu da podnesu jeste drama, a padaju na kolena kada upoznaju ženu koja, kada oseti tzv. hemiju to može i da prihvati na neosuđujući, nekritičan i ranjiv način.

Dopustite sebi da osetite svaku emociju, čak i ako ona nije zanimljiva ili prijatna. Prestanite da analizirate zašto i jednostavno se prepustite - osećaćete se potpunije i automatski ćete biti privlačniji svakom muškarcu.

Foto: Shutterstock

Razgovarajte o tome kako se osećate zbog stvari koje vam se događaju tokom dana

2. Udubite se u osećanja

Kakvi su vaši razgovori sa muškarcem? Ako se većinom nalazite "u svojoj glavi", verovatno iznosite mišljenja i činjenice o stvarima, a to nije baš romantično. Mišljenja su dobra za povremene razgovore sa prijateljima, ali ne čine ništa što bi muškarca podstaklo da vas zavoli.

Umesto toga, razgovarajte o tome kako se osećate zbog stvari koje vam se događaju tokom dana. Kad god sebe uhvatite da ste izgubljene u svojim mislima, popisima obaveza ili mišljenjima, vratite se onome što osećate u tom trenutku.

3. Koristite frazu "osećam", a ne "mislim"

Započnite rečenice sa "Ja osećam" umesto "Ja mislim". U početku to može biti neobično, jer se možda bojite da će on pomisliti da ste previše osećajna osoba ili ćete ga uplašiti. Zapravo bi trebalo da je skroz suprotno.

Što ste sposobniji da podelite svoje emocije u prisutnosti muškarca, a da ne ulazite u dramu i ne govorite mu šta sa njim nije u redu, to će on više želeti da vam se približi.

Najbolji način da muškarcu pomognete da se poveže sa svojom nežnom i emocionalnom stranom je da u svakom trenutku znate kako se osećate i da mu onda to jasno i iskreno saopštite. Naime, kada na ovaj način počnete da se povezujete sa njegovim srcem, on će automatski biti nežniji i bolji prema vama. A možda čak i sa vama počne da govori i ono što on oseća, prenosi Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17