• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

31.05.2021

19:17 >> 21:11

ZALJUBILI ste se u PRIJATELJA? Ovo su TAKTIKE za njegovo OSVAJANJE, BEZ mnogo PAMETOVANJA!

Ljubav

ZALJUBILI ste se u PRIJATELJA? Ovo su TAKTIKE za njegovo OSVAJANJE, BEZ mnogo PAMETOVANJA!

Podeli vest

Kada razgovarate sa muškarcem koji vam se sviđa, a on vas vidi jedino kao dobrog prijatelja, najbolje je da počnete da mu govorite šta osećate i kako se osećate, a ne da stalno dajete savete ili iznosite svoje mišljenje

Imate prijatelja koji vam govori da ste mu sjajan drug, a vi osećate nešto više. To što ste mu dobar prijatelj - dobar je početak i znači da ste se sjajno povezali sa njegovim intelektom. Ali ništa od toga neće pokrenuti strast u njegovom srcu. Zato, ako želite da se stvari potpuno preokrenu i on počne da vas vidi i kao prijatelja, ali i ženu, potrebno je da nešto preduzmete. Od straha da pokažete svoje istinske osećaje neće biti ništa. Ipak, pre nego što otkrijete šta osećate napravite mu "zamku". Kako biste izašli iz "zone prijateljstva" i probudili kod muškarca prave emocije, poslušajte ove savete.

Bez analize i opsednutosti sobom

Žene veruju da se muškarci plaše da pokažu osećanja. Zapravo, ono što muškarci ne mogu da podnesu jeste drama. Muškarci padaju na žene koje govore bez osuđivanja, koje ne kritikuju, ne osuđuju ni sebe, ni njega. Pokušajte da osetite njegove emocije, čak i ako one nisu zanimljive ili prijatne. Kad prestanete da analizirate zašto on to tako oseća i jednostavno se prepustite i zaista slušate, bićete automatski privlačniji svakom muškarcu.

Foto: Shutterstock

Ako ste stalno "u svojoj glavi" i ako iznosite mnogo mišljenja i činjenica o stvarima, pojavama, događajima, drugim ljudima, njemu, to nije nimalo romantično. Mišljenja su dobra za povremene razgovore s prijateljima, ali neće podstaći muškarca da vas gleda "drugačije". Umesto toga, pratite kako se osećate zbog stvari koje vam se događaju tokom dana i o tome pričajte. Kažite da se plašite kako ćete nešto uraditi, na primer, da ste uznemireni, da se osećate bespomoćno... Muškarcima se dopadaju žene koje pokazuju ranjivost. Dosta im je više onih koje "mogu sve same".

Manje pameti, više emocija

Rečenice, dakle, započinjete sa "osećam" umesto "mislim". Ako se plašite da će zbog toga on da pomisli da ste "šašavi", previše osećajni ili da ćete ga uplašiti - opustite se. Desiće se zapravo sasvim suprotno. Što ste više sposobni da podelite svoje iskrene emocije u prisustvu muškarca a da to bude bez drame, to će vam se on više približiti. Pokazaćete zrelost, da ste žena koja je jaka, jer bez ustručavanja govori o svojim problemima. Ovde pazite, ne preterujte, neka priča bude kratka i jasna.

Foto: Shutterstock

Najbolji način da muškarcu pomognete da pokaže svoju nežnu i emocionalnu stranu a da to bude okrenuto prema vama jeste da u svakom trenutku znate kako se osećate i to mu jasno i iskreno kažete. Kada se na taj način povežete, on će automatski biti nežniji i bolji prema vama i početi da vam govori ono što i sam oseća... A onda je vaš! Neće biti ni potrebe da vi napravite onaj čuveni "prvi korak". Uradiće to on. Jer, tako iskreni i otvoreni već mu se mnogo dopadate, kažu stručnjaci za veze.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija