• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2021

23:20

ČAJ OD ĐUMBIRA I KURKUME JAČA IMUNITET! Štiti organizam od gripa!

Shutterstock

Ljubav

ČAJ OD ĐUMBIRA I KURKUME JAČA IMUNITET! Štiti organizam od gripa!

Podeli vest

Da biste se zaštitili i ojačali imunitet u vreme virusa, osim starog narodnog recepta belog luka i kašike meda, probajte i kombinaciju đumbira i kurkume

I đumbir i kurkuma su poznati po antibakterijskim i antiviralnim svojstvima. 

Foto: Shutterstock

Ovaj čaj će vas zaštititi od prehlada

Potrebno vam je: tri šolje vrele vode, oljušten koren kurkume (1 cm), isto toliko đumbira.
Stavite ih u ključalu vodu i ostavite da deluje pet do deset minuta. Procedite i za bolji ukus dodajte i kašičicu meda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tina

pre 2 godine

Poznato je da su i kurkuma i djumbir vrlo lekovite jer jacaju imunitet, i deluju antibakterijski, i antivirusno, stite organizm od prehlade, gripa i mnogih drugih tezih obolenja. Ali ja u principu kada mi nestanu ovi lekoviti koreni koristim suplemente i to sertifikovanu ganodermu i reishi kapsule koje su takodje delotvorne i lekovite narocito sada dok vlada korona virus.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija