• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

30.11.2016

20:42

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA: Nisam preterano pametna, ali umem da odaberem muškarca!

Showbiz

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA: Nisam preterano pametna, ali umem da odaberem muškarca!

Podeli vest

Emina Jahović kaže da je ponosna na svog muža Mustafu Sandala i priznaje da je imala brojne poteškoće u braku jer je veoma teška žena, iako izgleda milo i drago

Pevačica Emina Jahović otvorila je dušu za Informer i priznala da sebe ne smatra baš pametnom ženom, ali je ponosna što je uvek umela da izabere pravog muškarca. Ona je već osam godina u braku sa turskom zvezdom Mustafom Sandalom, a kako sama priznaje, u njihovom odnosu nije uvek sve bilo savršeno.

Divlja
Meni ne možeš ništa da zabraniš, već uvek moraš lepo da me zamoliš, a ja onda odlučim da li je okej ili ne to što se od mene traži
Emina Jahović

Voli da izlazi

Danas je ipak, kaže, srećna žena:

- Ja se sada osećam moćno. Imala sam sreću i inteligenciju kada sam birala mog Mustafu. Ne smatram sebe preterano pametnom, ali sam uvek znala da izaberem muškarca - kazala je Emina. Ona nam je ispričala kakav je bio njen odnos sa mužem posle venčanja:

- Imala sam dosta nepodudaranja sa Mustafom. Mnogo sam volela da izlazim, a on preterano da sedi kod kuće. Bilo je poteškoća na početku u braku, ali smo ih sve prevazišli.

(VIDEO) GOLA EMINA u zagrljaju pevača, A NIJE JOJ MUŽ!

Public

Pop zvezda mnogima deluje pitomo i krhko, ali samo njen suprug zna da je zapravo privatno potpuno drugačije. Emina kaže da Mustafi nije lako sa njom:

Želela sam devojačko veče po turskim običajima

Emina kaže da joj je žao što nije imala devojačko veče:
- Žao mi je što nisam imala devojačko veče. U Turskoj se to zove "kna gedžesi". Devojke se tamo, kao i u Indiji mažu crvenom bojom po dlanu, koja označava zaštitu. To veče obeležava ženu koja je izabrana, željena a ipak slobodna. To je prelep osećaj. U znak mog revolta što ja to nisam imala pravim parfem koji će se zvati "kna".

- Ja sam jako teška žena, iako izgledam kao mila i draga. Meni ne možeš ništa da zabraniš, već uvek moraš lepo da me zamoliš, a ja onda odlučim da li je okej ili ne to što se od mene traži - priznala je Emina.

Turci je konačno prihvatili

Kada se preselila u Tursku, pevačica je u Srbiji već bila izgrađena zvezda. Priznaje da joj je bilo teško što tamo niko ništa nije znao o njoj:

(FOTO) MA, JESI LI SIGURNA? Emina Jahović: Kod kuće nikad NISAM SEKSI!

- Nije mi bilo lako kada su me na početku u Turskoj stalno zapitkivali čime se bavim i ko sam. Non-stop sam morala da se dokazujem - prisetila se pevačica i naglasila da je sada tamo veoma cenjena:

Informer

- U Turskoj su ljudi konačno izgradili mišljenje o meni. Shvatili su koliko sam talentovana i muzički potkovana tek posle šoua u kojem sam bila u žiriju sa Mustafom. Jako sam lepo prihvaćena i sad se moja karijera tamo lepo razvija.

U Turskoj su mislili da sam pravoslavka

Emina kaže da u Istanbulu nikada nije imala problema zbog toga što dolazi iz hrišćanske zemlje.
- Nikad nisam imala problem u Turskoj što dolazim iz Srbije. Sa mnom se tamo druže deset godina i misle da sam Srpkinja pravoslavka. Niko me nije pitao koje sam veroispovesti. Kad kažem da sam muslimanka, oni ne mogu da veruju. Smatram da nije bitno koje sam veroispovesti, jer ja sam kosmopolita, ljude delim na dobre i loše - kazala je Jahovićeva i priznala da je ponosna što je Srpkinja:
- Kad mi u Turskoj kažu da sam iz Srbistana, osećam se kao da dolazim iz neke imperije, jer je Srbija moja zemlja i ja je najviše volim.


 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Навијао сам за тебе ономад кад си била "наш кандидат" за Евровизију....!? Рекох фамилији: Ако ова "Туркиња" оде, има Србија... - да се ПРОСЛАВИ...!! И данас тако мислим... Нажалост, оде "мали Миланче"...и "потону" јадан сирома... Од Турака - не доби ни глас...!!

duška

pre 7 godina

Baš tako,Emina! Ljude i treba deliti na dobre i loše, ali ne zato što je to kosmopolitizam, već zato što je to merilo za ukupnu ljudsku vrstu! Sve ostalo je nebitno. Kamo sreće da ceo svet polazi od tog merila gde god da je na kugli zemaljskoj!

Haralampije

pre 7 godina

Ih,Emina malo mudruje,zaboravlja na pogresne mladalacke izbore.Ali,opametila se Na vrijeme!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija