• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/straitstimes.com

18.07.2019

19:01

(VIDEO) SULTAN TRAŽI RAZVOD OD RUSKE MISICE ZBOG OVOG SNIMKA IZ BAZENA, lepa Ruskinja odmah OBJAVILA NOVI VIDEO I SVE OSTAVILA U ČUDU!

Showbiz

(VIDEO) SULTAN TRAŽI RAZVOD OD RUSKE MISICE ZBOG OVOG SNIMKA IZ BAZENA, lepa Ruskinja odmah OBJAVILA NOVI VIDEO I SVE OSTAVILA U ČUDU!

Podeli vest

Svetom se proširila vest o razvodu bivšeg kralja Malezije, Muhameda V Kelantana (50), i ruske lepotice Oksane Vojevodine (26), inače nekadašnje misice

Kako se navodi, kralj je abdicirao, a potom objavio da se razvodi jer je objavljen snimak na kome Oksana ima seks u bazenu sa nekim zgodnim momkom, dok je učestvovala u jednom rijaliti programu.

Uprkos tome, mlada Ruskinja (26) je nekoliko sati kasnije na Instagramu objavila snimak na kome uživa u ljubavi sa sultanom.

Kako im engleski jezik nije maternji, oboje objašnjavaju koliko znače jednom drugom i govore o ljubavi.

"Brinuću se o njemu, želim da budem poslednja osoba u njegovom životu i želim da živim sa njim do kraja svog života", rekla je bivša mis Moskve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jul 17, 2019 at 9:54am PDT

 

Sultan Muhamed je govorio da su deca, strpljenje i razumevanje najvažniji delovi njihovog odnosa.

"Deca su najvažnija jer ona nose vaše nasleđe. Ljubav je dobra, ali posle 15, 20 godina, strpljenje i razumevanje će već prevazići ljubav", rekao je bivši kralj.

Nije jasno kada je ili gde snimljen video, kao ni kojoj publici je namenjen.

Takođe, na snimku izgleda kao da Oksana nije trudna, zbog čega se stiče utisak da je nastao pre njihovog venčanja, budući da su oni sada roditelji dvomesečnog dečaka, a pošto su se pojavile priče da su se razveli, sumnja se da je skoro snimljen.

Podsetimo, par se venčao prošle godine na raskošnoj ceremoniji u Moskvi, a ubrzo nakon svadbe bivša misica je ostala trudna. Muhamed V je abdicirao sa trona u januaru, sina su dobili u maju, a razvod je navodno okončan 1. jula, kako su preneli svetski mediji.

Veruje se da Oksana boravi sa svojim sinom i majkom u seoskoj kući u blizini Moskve koju joj je kralj obezbedio. Međutim, advokat bivše manekenke i dalje poriče da je došlo do razvoda.

Evgenij Tarlo je rekao da Oksana nije dobila nikakvu službenu dokumentaciju o kraju braka sa sultanom.

"Oksana se udala iz ljubavi i još je udata. Razvod je samo priča skandaloznih medija. Nemamo zvanične papire. Ne znamo ništa", izjavio je njen advokat.

Međutim, singapurski mediji kažu da je razvod ozvaničen 1. jula ove godine. Sertifikat, koji nosi kelantanski državni grb, ukazuje da je razvod učinjen kroz izgovaranje reči "talak" tri puta - najteži i nepovratni oblik razvoda u islamu.

Sertifikat je kopija koja se daje ženi, tvrdi medij, i glasi na njeno devojačko prezime, Gorbatenko. Kao datum razvoda navodi se 22. jun i piše da je obavljen u Singapuru. Da podsetimo, njihov sin rođen je samo mesec dana ranije, 21. maja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija