• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

30.08.2019

20:32

(VIDEO) MOGLA JE DA IZBEGNE TRAGIČNU SUDBINU! PRINCEZA DAJANA NIJE NI HTELA DA IDE U PARIZ! Morala je zbog ljubavnika Dodija Fajeda, za koga je rekla da je PREDIVAN!

Showbiz

(VIDEO) MOGLA JE DA IZBEGNE TRAGIČNU SUDBINU! PRINCEZA DAJANA NIJE NI HTELA DA IDE U PARIZ! Morala je zbog ljubavnika Dodija Fajeda, za koga je rekla da je PREDIVAN!

Podeli vest

Sutra se navršava tačno 22 godine od kako je u Parizu poginula princeza Dajana, prva supruga Čarlsa, princa od Velsa i najstarijeg sina i naslednika kraljice Elizabete Druge

Iako nije među živima više od dve decenije i dalje je jedna od najvažnijih figura britanske kraljevske porodice.

Ovih dana mediji su prepuni tekstova o životu i smrti tragično preminule princeze, a u jednom od njih mediji su prepričali njen poslednji razgovor sa bivšim batlerom Polom Barelom, koji je medijima otkrio da je princeza morala da ode u Pariz pre nego što se vratila u London.

Foto: Tanjug/AP

 

Princeza mu je rekla da jedva čeka da se vrati kući nakon krstarenja sa Dodijem al Fajedom, tadašnjim partnerom. Princeza je batleru i prijatelju rekla da je na jugu Francuske prevruće, a u brodu je previše hladno.

Spomenula mu je poklone koje je dobila od Fajeda, među kojima su bili ogrlica, sat i narukvica. Barel joj je rekao da će je Fajed sigurno uskoro zaprositi, a ona mu je rekla da je predivan prema njoj.

Dajana, s druge strane, nije želela da ide u Pariz i htela je da ide kući u London. Ipak, morala je, jer su putovali privatnim avionom Fajedove porodice.

Dodi je morao da svrati u Pariz da završi neki posao za svog oca, pa su Dajana i on odlučili da provedu nekoliko dana u Parizu.

Dajana je razvodom od princa izgubila kraljevsko osiguranje, pa nije mogla sama da se vrati u Englesku, nego je bila prinuđena da čeka Dodija.

Princeza Dajana poginula je 31. avgusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći, kada je crni mercedes velikom brzinom udario u trinaesti potporni stub pariskog tunela Pont de l'Alma.

(FOTO) JEDVA SAM MOGLA DA HODAM, POSLE SAM PLAKALA! Princeza Dajana nije imala taj luksuz!

Njen partner Dodi al Fajed i vozač Henri Paul ostali su na mestu mrtvi, a princeza je preminula na putu prema bolnici.

Dajana i Dodi poginuli su na putu od hotela "Ric" do Dodijevog stana na Jelisejskim poljima.

Do danas je ostalo nejasno zašto nisu prespavali u hotelu, koji je vlasništvo Dodijeve porodice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija