• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

26.10.2019

12:48

(FOTO) KAKVE NOGE IMA VODITELJKA RTS! Lepa Olivera odmarala sa ćerkom u Crnoj Gori

Showbiz

(FOTO) KAKVE NOGE IMA VODITELJKA RTS! Lepa Olivera odmarala sa ćerkom u Crnoj Gori

Podeli vest

Olivera Jovićević godinama unazad važi za jedno od najlepših TV lica koje RTS ima u svom jatu. Voditeljka emisije "Upitnik", koja ima 53 godine, zrači kako lepotom, tako i haizmom

I dok se o njenim poslovnim angažmanima uvek sve zna, Olivera veoma retko, gotovo nikada ne govori o privatnom životu.

U tek nekom intervjuu, spomene da je danas ćerki Dunji i otac i majka, zbog stravične saobraćajke u kojoj joj je poginuo suprug.

Foto: Instagram

Ona je tek nedavno otkrila kroz koliko je težak period u životu prošla. Umro joj je otac, a ubrzo posle toga joj je poginuo suprug sa kojim ima ćerku.

 

 

- Ja sam joj i otac i majka. Moraću da vodim i muške razgovore sa njenim momcima - rekla je Olivera i dodala:

- Otkriješ koliko je tvoj dotadašnji život bio idealan, ma koliko mu mana nalazio. Počinješ da ceniš svaki dan i svaki čas proveden uz porodicu i najbliže. Kao da je poslednji - rekla je voditeljka za "Stori".

Foto: Instagram

Ona je nedavno sa ćerkom Dunjom boravila u Crnoj Gori, gde se odmarala i pripremala za novu sezonu emisije koju godinama unazad vodi.

Mnogi komentarišu da joj kratak šorts odlično stoji i ističe i te kako vitke noge, a da na izgledu mogu da joj pozavide i duplo mlađe koleginice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poli

pre 4 godine

A na stopalima KANDZE!!! Crna zeno, NIJE HIGIJENSKI PUSTATI KANDZE DA RASTU, mozes da ih farbas do sutra strokavo je fuuuuuuujjjjjj...

nikolaj

pre 4 godine

da li se zna koliko je plasticnih i drugih operacija izvrsila,,i kad ce u penziju

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija