• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

29.10.2019

15:09

SARA DŽESIKA PARKER NIJE KAO KERI BREDŠO! Fanovi su bili ubeđeni da je drugačije

Showbiz

SARA DŽESIKA PARKER NIJE KAO KERI BREDŠO! Fanovi su bili ubeđeni da je drugačije

Podeli vest

Čak i oni koji nisu verni fanovi serije "Seks i grad" znaju da je Keri Bredšo, koju glumi Sara Džesika Parker, opsednuta kupovinom

Naročito je zaluđena za stalnu kupovinu obuće. Ipak, Sara i Keri ne dele istu strast. Sara je otkrila da joj šoping izaziva anksioznost.

 - Nisam ludi kupoholičar i nisam bila takva dugi niz godina -  izjavila je glumica jednom prilikom.

Za razliku od luckaste Keri koju je glumila u seriji, Sara je rekla da prvo dva puta razmisli pre nego što nešto kupi.



 

 - Šoping ponekad izaziva anksioznost u meni. Osećam se loše, znate na šta mislim. Ja kupim nešto i onda razmišljam da li mi je to zaista bilo potrebn i da li ću ja to hteti u narednih pet godina. Da li će mi to stajati dobro za pet godina? - rekla je glumica.

LJUBILA SE SA VODITELJKOM PRED KAMERAMA! Imaš tako nežne usne! (FOTO)



Istakla je i da ne može da se ne pita šta će biti kada se jednom povuče iz posla, mada njen suprug Metju Broderik često koristi priliku da istakne kako oni nikada neće prestati da se bave ovim poslom, piše Independent.



Kada su je upitali da li voli cipele kao lik Keri Bredšo koji je glumila, Sara je istakla da ona naprosto ne može da zamisli da na svetu postoji osoba koja ih voli toliko koliko ih voli Keri.

 - Uvek kažem da je to za nju kao groznica. Ne osuđujem je, jer je to njena strast -  istakla je.

Glumica ipak nije daleko od junakinje popularne serije kada su modni komadi u pitanju. Ona koristi svaku priliku da zasija u nekoj dizajnerskoj kreaciji, tako da ipak mislimo da njih dve imaju ponešto zajedničko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija