• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil.kurir.rs

15.11.2019

15:07

PROMENIO BROJ TELEFONA NAKON ŠTO JE SAZNAO DA MU JE BIVŠA TRUDNA! Oven Vilson odbija da vidi jednogodišnju ĆERKU LAJLU! (FOTO)

Showbiz

PROMENIO BROJ TELEFONA NAKON ŠTO JE SAZNAO DA MU JE BIVŠA TRUDNA! Oven Vilson odbija da vidi jednogodišnju ĆERKU LAJLU! (FOTO)

Podeli vest

Oven ne želi da prizna dete koje je dobio sa bivšom devojkom

Oven Vilson je promenio broj telefona nakon što je čuo da mu je bivša devojka, Varuni Vanzares, trudna. 

Američki glumac je bio u žiži javnosti prošle godine kada su mediji saznali da je odbio da upozna svoje treće dete, devojčicu Lajlu, koju je rodila njegova bivša devojka Varuni, sa kojom se zabavljao četiri godine, saznaje Radar Online.

- Kada je Varuni rekla Ovenu da je trudna, on nije bio srećan, i to je bio zadnji put da su se čuli - navodi dobro obavešten izvor.


 

- Nakon toga je promenio broj telefona. Nikad nije upoznao svoju kćerku, a bivšoj nije javio da je promenio broj telefona - navodi isti izvor.

Varuni (35) je nedavno otkrila da su analize krvi pokazale kako je Lajla Ovenova kćerka, te da ona zahteva da njenom detetu "treba otac" i da to nema nikakve veze sa novcem.

OPREZ! UKOLIKO STE OSEDELI PRE 40. veliki je stepen verovatnoće da ćete dobiti OSTEOPOROZU!

- Varunina majka je preminula kada je ona bila mala, pa zato i zna kako je detetu kada odrasate bez jednog od roditelja. Ne želi da se to desi njenoj kćerki - kaže izvor.

- Ona samo želi da on bude otac njihovoj kćerki. To što njih dvoje ne mogu da funkcionišu kao par, je ok, ali napusiti dete je nepristojno i pogrešno -

 

Oven Vilson ima dva sina iz prethodnih veza, do sada se nije ženio.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija