• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun/informer.rs

24.11.2019

16:30

(FOTO) KAD TI DOSADI DA BUDEŠ SREĆAN! Džastin Timberlejk uhvaćen u prevari, uzeo joj je ruku i stavio na svoje koleno!

Showbiz

(FOTO) KAD TI DOSADI DA BUDEŠ SREĆAN! Džastin Timberlejk uhvaćen u prevari, uzeo joj je ruku i stavio na svoje koleno!

Podeli vest

Oženjeni pop pevač Džastin Timberlejk snimljen je kako u izlasku drži za ruku glumicu Ališu Vejnrajt...

Tridesetogodišnja Ališa viđena je kako dodiruje koleno pevača koji je u braku sa holivudskom zvezdom Džesikom Bil (37) pre nego što ju je on uhvatio za ruku.

Par je snimljen oko ponoći kako razgovaraju i piju u jednom baru u Nju Orleansu na pauzi snimanja filma "Palmer" u kojem glume ljubavnike.

DANAS JE NOSI BOGDANA, a ovako je Ceca izgledala u istoj toj VENČANICI! Svi komentarišu - kojoj bolje stoji?! (FOTO/ANKETA)

Izvor britanskog taboida San (The Sun) tvrdi kako je 38-godišnji Džastin puno pio i nije mogao da stoji na nogama.

 

 

Posetioce bara šokiralo je to što se drže za ruke, s obzirom na to da je Timberlejk u braku s Džesikom Bil sedam godina, i da imaju četvorogodišnjeg sina Silasa.

- U jednom trenutku uhvatio ju je za ruku i stavio na svoje koleno. Ona ga je zatim nežno mazila po nozi - rekao je jedan od svedoka.

Foto: APfoto

Džastin je snimljen ranije ove nedelje sa venčanim prstenom, ali ga tokom izlaska sa koleginicom nije bilo.

 

 

Par je u četvrtak bio deo male grupe koja je zajedno pila u jednom baru u Nju Orleansu. Proveli su samo na balkonu oko 40 minuta pre nego što su se vratili unutra, prenosi Index. Veruje se kako su izašli na zadnji izlaz i napustili bar pola sata posle ponoći.

MARIJA JE SAN MNOGIH MUŠKARACA! Ova PRSATA RUSKINJA je lepa i OBUČENA I SVUČENA! (FOTO/VIDEO)

 

 

Ališa je inače najpoznatija po svojoj ulozi Marije Roberts u seriji "Shadowhunters" i trenutno glumi uz Majkla B. Džordana u Netfliksovoj seriji "Raising Dion".

Džastin i Džesika, koji su se venčali 2012. godine, smatraju se jednim od stabilnijih holivudskih parova. Oboje redovno objavljuju dirljive posvete jedno drugom na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija