• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.hr

04.12.2019

13:44

(FOTO) ŠOK U HOLIVUDU! Anđelina Džoli konačno prebolela Breda Pita! Ovo je njena NOVA DEVOJKA!

Showbiz

(FOTO) ŠOK U HOLIVUDU! Anđelina Džoli konačno prebolela Breda Pita! Ovo je njena NOVA DEVOJKA!

Podeli vest

Holivudska glumica Anđelina Džoli (44) , ponovno se našla u središtu medijske pažnje, ali ovog puta ne zbog filmske uloge, već zbog blago rečeno, neočekivane romanse. Ako je verovati natpisima američkog tabloida Woman's Day, glumica je u srećnoj vezi sa koleginicom, Evan Rejčel Vud (32)

- Usprkos činjenici što je holivudska diva bila u nekoliko brakova s poznatim muškarcima iz filmske industrije, izgleda da je konačno odlučila da okrene ploču, a medije je o svemu obavestio izvor blizak glumici. 'Iako ona privatni život inače voli da zadrži za sebe, nekolicini prijatelja je priznala da je nakon poslednjeg razvoda od Bred Pita odlučila da je završila sa muškim rodom -  rekao je istoimeni izvor koji je zatim bliže otkrii neverovatne okolnosti pod kojima se rodila iskra između dve glumice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The holiday issue is here! Check out my cover story by @carina_chocano. #bustleholidayissue @harpersmithphoto

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) on Nov 20, 2019 at 6:44am PST

 - Magnetska privlačnost nastala je još pre deset godina na jednom događaju na kojem su lepotice bile u društvu svojih boljih polovina, pa je tako Anđelina došla sa Bredom, dok se Evan pojavila sa pevačem Merlinom Mensonom, a ostatak je istorija - otkriva anonimni izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still reeling from the @disneyfrozen premiere. It is..so good you guys. ????❄️☃️?

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) on Nov 9, 2019 at 3:10pm PST

- Može se slobodno reći da je to bila ljubav na prvi pogled, ali obe su se nalazile u srećnim vezama pa su morale da potisnu svoja osećanja, ali ih je na kraju ih ipak spojila sudbina i sad konačno mogu bez zadrške da uživaju u međusobnom društvu -  dodaje izvor.

ANĐELINA DŽOLI SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ! Boli je uvo za Breda Pita

Uprkos bombastičnom naslovu američkog tabloida, ni jedna glumica se još uvek nije oglasila o tvrdnjama koje su osvanule na naslovnicama medija, pa je u ovom trenutku još uvek upitno koliko istine ima u celoj priči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SebastianaKurtz

pre 4 godine

Merlin Menson,ova žena pa Angelina ..oni se tu odlično uklapaju.Dobro je onaj Bred izvukao živu glavu

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17