• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.12.2019

20:01

DOBRA VEST JE DA NISAM UMRO, IZ PRVE! Balašević prvi put nakon infarkta: Nemojte me pitati kako sam, jer nikada više NEĆU BITI DOBRO! (VIDEO)

Estrada

DOBRA VEST JE DA NISAM UMRO, IZ PRVE! Balašević prvi put nakon infarkta: Nemojte me pitati kako sam, jer nikada više NEĆU BITI DOBRO! (VIDEO)

Podeli vest

Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što mu je bio ugrožen život zbog infarkta koji je doživeo i stentova koje su mu lekari ugradili. Nemojte me pitati da li sam dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina - poručio je muzičar.

- Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve - našalio se Balašević, a zatim objasnio kako je izgledala dramatična situacija oko njegovog zdravlja.

(FOTO) SLAVLJE U DOMU MILJKOVIĆA?! Marko se oglasio na Instagramu, a Luna KAO U ZEMLJU DA JE PROPALA!

Foto: printscreen video Facebook Beba Balašević

- Loša vest je da to nije skok u vis i da imaš tri pokušaja. Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao da otkažem koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam doteran. Stavili su mi najbolje u Institutu u Sremskoj Kamenici - rekao je on, a zatim i nastavio da se žali na svoj račun i na račun lekara.

"TATA JE SADA DOBRO, MOŽE I NA MEGDAN, AKO TREBA!" Oglasila se Balaševićeva deca - otkrili kako teče pevačev oporavak

- Bili su fer, prvi put mi je neko nešto stavio. Kad god neko ode kod lekara obično ti nešto vade, kamen iz bubrega... Dobio sam četiri stenta. Rekli su mi da ću moći da trčim. Ne verujem, nemojte me pitati da li sam dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina. Znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći da nastavim tamo gde sam stao - izjavio je Balašević u svom stilu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zivko

pre 4 godine

Takog te VOLEM !!! To nebira pamet nego srce!!! Neću D-mol nego ČARDAŠ U TVOJIM NOGAMA!!!! Možeš ti još uvek zbog tvojih najmilijih i zbog nas kojima značiš i više nego što neki mogu da shvate. ĐOLE ŠAMION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija