• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

15.12.2019

14:36

(FOTO) DAME, ON JE PONOVO SINGL! Oskarovac se razvodi posle 22 godine braka!

Showbiz

(FOTO) DAME, ON JE PONOVO SINGL! Oskarovac se razvodi posle 22 godine braka!

Podeli vest

Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija objavili su da se razvode nakon 22 godine braka...

Firt (59), poznat po ulogama "hladnih" Engleza u filmovima poput "Zapravo ljubav", "Dnevnik Bridžit Džons" ili televizijske filmske verzije "Gordost i predrasude", oženio se 1997. godine sa producentkinjom dokumentarnih filmova Livijom Giugioli.

(VIDEO) OSKAROVKA SE PREVIŠE UZBUDILA! Skakala po krevetu kad je čula nominacije i umalo POKAZALA SVE!

- Kolin i Livija su se razdvojili. Zadržavaju blisko prijateljstvo i ostaju ujedinjeni u svojoj ljubavi prema deci - naveli su predstavnici para u saopštenju za javnost u kojem dodaju da par moli za privatnost kao i da neće davati bilo kakve komentare.

Firt, jedan od najomiljenijih britanskih glumaca, osvojio je Oskara i Zlatni globus 2011. godine za glavnu ulogu u filmu "Kraljev govor", u kojem je glumio kralja Džordža VI koji je imao problema s mucanjem.

(FOTO) ANA IVANOVIĆ NIKAD LEPŠA! Fanovi su navikli na njen osmeh, ali im je za oko zapao JEDAN DETALJ!

Do odluke o razvodu dolazi nakon što se pre nekoliko godina par takođe bio razdvojio, a Livija Firt je naknadno objavila da je tokom tog razdoblja bila u vezi s italijanskim novinarom. Par je potom ponovo počeo da živi zajedno.

(FOTO) ONA JE NAJLEPŠA ŽENA SVETU! Lepotica sa Jamajke proglašena za novu Mis sveta!

Kolin i Livija Firt imaju dva sina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija