• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Žena

26.12.2019

12:07

(FOTO 18+) PRODAVALA JE PLJESKAVICE I IZGLEDALA OVAKO,  a danas je vatrena crvenokosa čije su obline USIJALE INSTAGRAM!

Showbiz

(FOTO 18+) PRODAVALA JE PLJESKAVICE I IZGLEDALA OVAKO, a danas je vatrena crvenokosa čije su obline USIJALE INSTAGRAM!

Podeli vest

Amanda Nikol Martin danas je Plejboj model i Instagram senzacija gde je prati više od milion ljudi, koje ona svakodnevno "bombarduje" golišavim fotografijama, a nekada je izgledala potpuno druagčije!

Ova 25-godišnjakinja se hvali bujnim oblinama, raskošnim dekolteom, lepim licem i vatrenocrvenom kosom, no ne tako davno imala je potpuno drugačiji imidž.

Naime, ona je nedavno podelila fotografiju iz tinejdžerskih dana kada je radila u Mek Donaldsu, nosila njihovu uniformu i nije imala ni trunku mejkapa, te još nije imala nikakve estetske korekcije.

 

 

"Ova sliku je napravila moja mama na mom prvom danu na poslu kada sam imala 18. Radila sam tu leto pre koledža. Sad mi je smešna moja raščupana punđa i ukočena faca", prisetila se Amanda i dodala da je mrzela taj posao, ali i da je bila zadovoljna zarađenim novcem, te činjenicom da je na istom upoznala svog budućeg partnera.

"Šef je bio zao, saradnici prepuni drame, ali ja sam srećna jer sam upoznala svog prvog muža tu", dodala je.

 

 

Izgled ove dame iz Las Vegasa drastično se promenio poslednjih sedam godina, a upravo zahvaljujući njemu izgradila je karijeru influensera i modela, a zaradila je i pravo bogatstvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Because I basically live at the gym now and the lighting was good. #gainz #fitfam #fitnessgirl #lvac

A post shared by Amanda Nicole (@the_amanda_nicole) on Jun 20, 2019 at 7:18pm PDT

 

"Zaradim oko 700.000 dolara godišnje samo zato što tverkujem zadnjicom. Ponosna sam na sve ono što sam prošla, a što me je napravilo ženom kakava sam danas. Volim da pogledam unazad i shvatim koliko se brzo stvari menjaju, i to mi daje nadu da će budućnost biti bolja i da ću inspirisati druge da se osećaju slično", kaže ona.

Iako je Amanda danas mnogo sigurnija u sebe nego u prošlosti, ona priznaje da ipak ima svojih mana i nedostataka i da joj ne ide u ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That view thoooo ?? Good morning from my bed in Ibiza! @paradisechallenge

A post shared by Amanda Nicole (@the_amanda_nicole) on May 3, 2019 at 10:59pm PDT

 

"Puno normalnih muškaraca je zauzeto. Moj ljubavni život je katastrofa. Stalno me osuđuju zbog Instagrama. Zato što sam uspešna, seksi i stalno putujem, momci misle da sam eskort - a ja to nisam! Muškarci koji me ne osuđuju i koji mi se zapravo dopadaju su previše zauzeti da probaju da izlaze sa mnom", zaključila je ova vatrena crvenokosa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
steva

pre 4 godine

tverkuje za 700000 evra a ja na njivi po ceo dan i ne zaradim skoro ništa

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Kako da se snađe a nije žensko i ne bavi se prostitucijom koja je sakrivena u nekakvo drugo zanimanje?

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Taj tekst i njemu slični tekstovi su našim devojčicama odlična poruka da ne treba učiti i zavšiti neku školu ili neki fakultet, već da je bolje ne učiti i u detinjstvu se razgolititi i baviti se ,,najstarijim zanatom'', pa će biti pozvana u neki od rijaliti programa i često fotografisovana za naslovne strane naših tabloida.

Nemanja

pre 4 godine

Kad žensko nema u glavi, ima među nogama...a to reklamira ovakvim poziranjem na sopstvenim slikama. Tužna istina.

Enes

pre 4 godine

Mora da sirota nije svesna kakva je rugoba u faci ostala.... bolje da je gu*icu presadila ns mestu gde joj je glava... bila bi lepša garant.... Izgubljen slučaj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija