• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2019

14:22

(VIDEO) FATALNA ANA ZALUDELA CEO SVET ZBOG OVE EGZIBICIJE! Kad ona podigne NOGU, otvaraju se i vrata od LIFTA!

Showbiz

(VIDEO) FATALNA ANA ZALUDELA CEO SVET ZBOG OVE EGZIBICIJE! Kad ona podigne NOGU, otvaraju se i vrata od LIFTA!

Podeli vest

Ana Kanjuk je vlasnica niza teretana i Instagram influenserka koju prati preko 700 hiljada ljudi

Ona i njena ćerka Đia osvojile su srce hiljade fanova širom sveta, a kada pogledate video biće vam jasno i zbog čega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wait, wait, wait for me! @anna_kanyuk

A post shared by Fashion Selection ?? (@fashion.selection) on Dec 25, 2019 at 7:31am PST

 

Nećete u skorije vreme videti ni zgodniju, a ni spretniju mamu od Ane. Kada ona digne nogu, otvaraju se i vrata od lifta. A pogledajte šta još sve ume da radi dok drži bebu...

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Enes

pre 4 godine

E gospode Bože kakva čaplja.... nebitno sta može da uradi, ima odvratne štapiće od nogu....

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija