• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/žena.rs.

30.12.2019

12:56

LEPOTICA OBJAVILA SLIKU, a zbog JEDNOG DETALJA NA NJOJ ODIGRALA SE PRAVA DRAMA

Showbiz

LEPOTICA OBJAVILA SLIKU, a zbog JEDNOG DETALJA NA NJOJ ODIGRALA SE PRAVA DRAMA

Podeli vest

Jedna slika na Instagramu ozbiljno je uzdrmala porodične odnose.

Influenserka Ketlin Rej objavila je fotografiju ispred novogdišnje jelke u Rokfeler centru, a sem činjenice da je ona sama prosto "vrištala" zbog specifične odevne kombinacije, ništa drugo nije bilo sporno...

Bar je ona tako mislila, i većina njene publike. No, ubrzo se sve pretvorilo u pravu pravcatu zavrzlamu!

Ketlin je ubrzo nakon što je podelila fotku, dobila uzrujanu poruku od tinejdžerke koja je tvrdila da je na istoj njen otac u društvu sa ljubavnicom.

"Da li ti to mene zezaš? Ono iza tebe je moj ztata sa svojom ljubavnicom, a rekao je da ide na poslovni put. Znala sam da je takav", napisala joj je dotična devojka.

Instagram influenserka je ubrzo javno obelodanila tu poruku, kao i sve fotografije, na svom Tviter profilu uz komentar: "Srećan Božić, upravo sam uništila jednu porodicu ovom objavom na Instagramu".

Čitava priča postala je vrlo brzo popularna na mrežama, a ispostavilo se da je po sredi ipak bila velika greška.

Posle nekog vremena javio se Bruno - čovek koji je zapravo na fotografiji. "To na fotografiji sam ja, a ja nisam tvoj otac", poručio je on.

Da li je pomenuta devojka namerno lagala i dizala uzbunu šale rade, ili je pak zaista pomislila da je na slici njen otac, ne znamo, ali jedno je sigurno - društvene mreže zaista lako mogu da promene život, kako na bolje, tako i na gore...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija