• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: insider.com/informer.rs

08.01.2020

20:28

ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI! Princ Hari i Megan Markl potvrdili glasine - NAKON OVOG POTEZA NEMA NAZAD! (FOTO)

Showbiz

ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI! Princ Hari i Megan Markl potvrdili glasine - NAKON OVOG POTEZA NEMA NAZAD! (FOTO)

Podeli vest

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl objavili su na Instagramu da će da se povuku iz kraljevske porodice što je izazvalo lavinu komentara, i doslovno diglo svet na noge...

Nakon višemesečnih glasina da su se udaljili od kraljevske porodice, odlučili su se na drastičan korak, a sve to su ozvaničili na ovoj društvenoj mreži.

- Dugo smo razmišljali i diskutovali, a onda i odlučili da odstupimo od titule "starijih" članova Kraljevske porodice. Želimo da postanemo finansijski nezavisni, premda ćemo u potpunosti nastaviti da podržavamo kraljicu. Mislimo da smo, uz vašu podršku, spremni na ovaj važan korak - u zajedničko ime napisali su princ Hari i njegova supruga Megan.

MEGAN MARKL OPET TRUDNA?! Ceo svet priča o ovome, detalj ih je ODAO - već se zna POL BEBE?!

 

DIRLJIVA FOTOGRAFIJA MALOG ARČIJA SA KRŠTENJA! Princ Čarls se potpuno raznežio! (FOTO)

 

Ovo je prvi put da su mlađi članovi kraljevske porodice potrvrdili glasine koje se već mesecima mogu pročitati u svim inostranim medijima.

A onda su se osvrnuli i na malog princa Arčija.

ZBOG ŽENE JE POSTAO PRAVOSLAVAC! Njegove SUZE PRED MILIONIMA OBIŠLE SU SVET, a ovo je ŽIVOTNA PRIČA SLAVNOG GLUMCA

(VIDEO) HTEO SAM DA POVEDEM MAMU... Bred Pit objasnio zašto se POJAVIO SAM na dodeli nagrada!

 

- Plan nam je da pokušamo da izbalansiramo vreme provedeno u Velikoj Britaniji i Severnoj Americi, jer nam je važno da naš sin Arči bude uključen i nauči sve što je vezano za tradiciju same kraljevske porodice - stoji u postu.

Ovaj potez mladog bračnog para dolazi posle glasina da će se preseliti u Kanadu. Njihova želja da se presele preko Atlantika značiće da će tamo živeti duži deo godine dok će istovremeno preispitivati svoju ulogu u kraljevskom domaćinstvu.

Par se nedavno vratio sa šestonedeljnog odmora koji su proveli u Kanadi, tokom praznika, sa bebom Arčijem u domu vrednom 10,7 miliona funti na ostrvu Vankuver.

Pogledajte i sami.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this adjustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” - The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 8. Јан 2020. у 10:33 PST

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
UFOLOG

pre 4 godine

Ovi su izgleda "navalili"da prođu kao princeza Dajana.

mihailo

pre 4 godine

Posvađana sa ocem i celom porodicom sa očeve strane. Posvađana sa skoro svim svojim prijateljima. Posvađala dva rođena brata. Posvađala se sa celom kraljevskom porodicom jer nije uspela da porodicu "modernizuje" po svojoj meri rijalitja.. Sa medijima na ratnoj nozi..Nema još uvek britansko državljanstvo i mnogi koji je dobro poznaju tvrde da ima bolesnu ambiciju da bude predsednik Amerike. Kad je mogao Regan, osrednji glumac, može i ona osrednja glumica i još žensko i ženska ravnopravnost uz afro poreklo i još vojvotkinja.

Bas je lep

pre 4 godine

Bas je lep princ, na tatu, princa. Sto se ne turi na majku, majketi ga? A princeza ga inace voli zato sto je lep. Tata nasao Kamilu, sto voli da shika, a? Super. Videcemo sta ce mali da uradi, gde ce on da se odseli. Krece raspad piramide zla. Ukapirala deca.

Dule

pre 4 godine

Matora ,trecerazredna glumica sa milion veza ,iz rasturene porodice manipulativna ,ne mnogo pametna nezna gde se udala ,da ne prodej kao svekrva koja je to isto zelela.

zoki

pre 4 godine

Dosadilo im da jedu u zlatnim tanjirima i sa dijamantskim kasikama

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija