• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sata.hr

09.01.2020

15:10

DA JE PRINCEZA DAJANA ŽIVA...Žestoke optužbe: Hari je ŽRTVA MEGANINIH MANIPULACIJA

Showbiz

DA JE PRINCEZA DAJANA ŽIVA...Žestoke optužbe: Hari je ŽRTVA MEGANINIH MANIPULACIJA

Podeli vest

Megan Markl (38) i princ Hari (34) šokirali su svet kada su objavili da napuštaju kraljevsku porodicu.

Mnogi su komentarisali taj njihov postupak, a među njima je i Daren Mekgrejdi koji je nekada bio kuvar u palati. Kuvao je za pokojnu princezu Dajanu, kraljicu Elizabetu II. (93), princa Vilijama (37) i princa Harija i tvrdi da je Megan je samo htela da bude poznata.

- Megan je poznata! Sve se vrti oko nje - rekao je Daren.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re dining out with the fam and the kitchen find out you are a chef ??

Објава коју дели Darren McGrady (@darren_mcgrady) дана 11. Јул 2019. у 7:24 PDT

 

On kaže kako bi lejdi Di bila besna na Harija jer je poklekao pred Meganinim manipulacijama i napustio kraljevske dužnosti.

- Svi koji kažu da bi Dijana bila ponosna na sina, nisu je poznavali. Bila bi jako ljuta. Sećam se kad je jednom u kuhinji princeza Dijana pričala o svojim dečacima... - rekao je bivši kuvar.

Foto: Reuters

 

Daren tvrdi da je princeza Dijana jako poštovala kraljicu Elizabetu, čak i kad situacija nije bila bajna. 

- Bila bi jako ljuta - ponovio je Daren više puta. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 4 godine

Dobro, nagadjate sta bi rekla mama. A sta bi rekao tata?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) pre dva dana imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija