• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: AP/informer.rs

13.01.2020

18:30

KRALJICA DALA ZELENO SVETLO! Složila se sa Megzitom, ali pod OVIM USLOVOM!

Showbiz

KRALJICA DALA ZELENO SVETLO! Složila se sa Megzitom, ali pod OVIM USLOVOM!

Podeli vest

Britanska kraljica Elizabeta Druga saopštila je danas da se saglasila sa željom princa Harija i njegove supruge Megan da vode nezavisniji život i da deo vremena provode u Kanadi...

Kraljica je u saopštenju navela da je današnji sastanak najviših članova kraljevske porodice na privatnom imanju Sandringem bio konstruktivan.

Dodala je da je trenutno dogovoren prelazni period (što je bio uslov) tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji, prenosi AP.

OGLASILI SE BRAĆA PRINČEVI! Plasiraju se LAŽNE VESTI I UPOTREBLJAVAJU ZAPALJIVE REČI

LEPA KAO LUTKA! Ana Ivanović bez trunke šminke, EVO ZAŠTO JE SVI ZOVU SRPSKOM BOGINJOM LEPOTE!

- Hari i Megan jasno su stavili do znanja da u svom novom životu ne žele da se oslanjaju na javna sredstva - napomenula je kraljica i dodala da još ima pitanja koja treba rešiti, ali da želi da se time pozabavi u narednim danima.

Foto: REUTERS/Peter Nicholls

Kraljica Elizabeta Druga (93) pozvala je svog unuka princa Harija na "krizni sastanak", kako bi razgovarali o budućim aranžmanima za njega i njegovu suprugu Megan, nakon iznenadne najave para da žele da se povuku iz kraljevskih dužnosti.

ISPLIVAO ZAPANJUJUĆI SNIMAK PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! Pogledajte šta on radi! (VIDEO)

Sastanku na kraljičinom imanju Sandringam u Norfolku, na istoku Engleske, prisustvovali i Harijev otac princ Čarls, naslednik prestola i Harijev stariji brat, princ Vilijam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija