• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

01.02.2020

16:37

GLUMICA GAJILA MUSTAĆE! Da li ste znali da su Anđelku Prpić u srednjoj zvali "BRKA"?

Showbiz

GLUMICA GAJILA MUSTAĆE! Da li ste znali da su Anđelku Prpić u srednjoj zvali "BRKA"?

Podeli vest

Glumica Anđelka Prpić otkrila je kako je "lagala" svog muža, kao i šta je sve to naučila od Andrije Miloševića!

Da li ste znali da su Anđelku u srednjoj zvali "Brka", evo šta je glumica rekla povodom toga: 

- To mi je nadimak iz srednje, kad sam krenula da posećujem kozmetičara. Ja stalno mislim da imam brkove, i onda kad odem u salon i skinem nausnice, ja mislim da sam duplo lepša. 

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

Andrija i ona imaju internu šalu za koju malo ko zna a glasi:

Foto: Printscreen Instagram/Andrija Milošević

- Mi smo se svojevremeno šalili "da sam od svakoga ko me je pitao gde ti je Andrija uzela po dinar, kao i on, danas bi bili milijarderi". Od njega sam mnogo naučila, baš sam imala sreću što je baš on učestvovao u tom projektu - priznaje glumica.

(VIDEO) OVO JE ISTINA O ANDRIJI I ANĐELKI! Lepa glumica progovorila o svom kolegi!

Evo još jedne stvari koje niste znali o Anđelki. Lagala je muža da je radila u banci.

U momentu kada su se upoznali Anđelka nije bila toliko popularna, štaviše retko je gde i radila. A kada ju je tadašnji dečko, a današnji suprug upitao čime se bavi, ona je ko iz topa rekla da radi u banci, kako bi skratili tu temu i prešli na sledeću.

(FOTO) NAŠA POZNATA GLUMICA JE PREVARILA SUPRUGA, NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO! Vlasnik je jednog lokala u Beogradu, a evo kako IZGLEDA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija