• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

18.02.2020

18:04

PEVAČA GAĐALI FLAŠAMA PUNIM URINA! Ovu TRAUMU će pamtiti zauvek!

Showbiz

PEVAČA GAĐALI FLAŠAMA PUNIM URINA! Ovu TRAUMU će pamtiti zauvek!

Podeli vest

Jedan od ženama omiljenih pevača koji već godinama ne silazi sa liste najpopularnijih izvođača, Džastin Timberlejk (39), ispričao je kako u prošlosti i nije baš uvek prolazio slavno

Nekih traumatičnih iskustava i danas se nerado seća, a veliku tajnu podelio je sa fanovima posle toliko godina. Radi se o periodu sa početka njegove karijere, kada je doživeo veliku neprijatnost.

(VIDEO) ADEL POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA! Pojavila se na venčanju, pa pokazala nikad TANJI STRUK!

Džastin je ispričao kako su, nedugo pre nego što je započeo solo karijeru, na njega letele flaše urina. U pitanju je bio njegov nastup na koncertu sa legendarnim "Roling Stonsima" u Torontu, 2003. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks everyone who tuned in!! You like the show!?! #iTunesFestival #The2020Experience #2of2

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Sep 29, 2013 at 2:17pm PDT

- Samo se sećam da sam rekao bendu pre nego što smo izašli na binu: "Mislim da ovo neće proći dobro". Tako je i bilo. Nisu uvek bili dobri trenuci za mene - istakao je u emisiji kod čuvenog voditelja Grejema Nortona.

SEVNULA BRADAVICA! Naomi Kembel se RAZGOLITILA u krevetu - slučajno se pomerila i... UPS! (FOTO)

Iako je bilo očekivano da će prekinuti nastup, to nije učinio, već je odlučio da ostane na bini i suoči se sa flašama urina. Tokom prve pesme je igrao, pa su ga flaše "promašile", ali dok je sedeo za klavirom tokom druge pesme, jedna flaša mu je poletela u glavu.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Second II None Tour kicked off on this day in 1998 in Kissimmee, Florida!

A post shared by *NSYNC (@nsync) on Nov 17, 2019 at 5:23pm PST

- Posle toga su prestali da bacaju. Ili im je nestalo živaca jer sam ostao na bini, ili im je nestalo urina - našalio se Timberlejk, koji je na početku svoje karijere bio frontmen jedne od najpopularnijih dečačkih bendova 'N Sync.

Njegov prvi solo album objavljen je 2002. godine i prodat širom sveta u više od sedam miliona primeraka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija