• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Miror/informer.rs

24.02.2020

11:25

SIN NIJE DOBIO NI CENT! Otkriveno kome je Kirk Daglas ostavio bogatstvo od 60 MILIONA DOLARA!

Showbiz

SIN NIJE DOBIO NI CENT! Otkriveno kome je Kirk Daglas ostavio bogatstvo od 60 MILIONA DOLARA!

Podeli vest

Legendarni holivudksi glumac Kirk Daglas, koji je preminuo 5. februara u 103. godini, odlučio je da svu zaostavštinu pokloni u dobrotvorne svrhe. Kako prenosi "Miror", Daglas je 60 miliona dolara dodelio različitim dobrotvornim organizacijama preko "Fondacije Daglas"

Najviše su dobili Univerzitet Sent Lorens, Sinajski hram u Los Anđelesu, pozorište Kirk Daglas, kao Dečije bolnice u Los Anđelesu.

(FOTO) GOLA KENDAL DŽENER NA PROVOKATIVNOJ NASLOVNICI! Lepotica završila kao 'Trofejna supruga'!

(VIDEO) JEDAN IZVEŠTAJ OD LEKARA PROMENIO MI JE SVE! Kontrakulturna otkrila zbog čega joj se CEO ŽIVOT PROMENIO!

 

Njegov sin Majkl, takođe poznati glumac, nije dobio ni cent. Majklu to neće pasti teško, s obzirom na to da se njegovo bogatstvo procenjuje na 300 miliona dolara, ocenio je "Miror".

Foto: APfoto

Pored Majkla, Daglas je iza sebe ostavio suprugu En, sinove Pitera i Džoela i sedmoro unučadi.

(FOTO) OPA, KAKVA CICA! Bivša devojka POZNATOG GLUMCA okačila fotku u KUPAĆEM! Ljudi su ODUŠEVLJENI kako izgleda POSLE POROĐAJA!

Kako se njegova filmska karijera bližila kraju, Daglas se fokusirao na filantropiju, dobrotvorni rad i svoju ulogu ambasadora dobre volje u američkom Stejt departmentu, koji je obavljao od 1963. godine.

Foto: Instagram/Kelsey Douglas

On i njegova supruga En osnovali su "Fondaciju Daglas" 1964. godine.

(FOTO) ZALUDELA JE SVET ZANOSNIM PLESOM U SPOTU "DESPASITO"! Evo kako danas izgleda OVA LEPOTICA!

- Jedna od najvećih i najstarijih privatnih filantropskih institucija u industriji zabave, Fondacija je posvećena pružanju pomoći onima koji drugačije ne bi mogli sami da pomognu - piše na veb stranice Fondacije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OTRIVAMO KO JE MAJKA BREDA PITA! A evo zašto nikada NEĆE OPROSTITI Anđelini Džoli
Showbiz

OTRIVAMO KO JE MAJKA BREDA PITA! A evo zašto nikada NEĆE OPROSTITI Anđelini Džoli

Bred Pit i Andželina Džoli biće upisani u istoriju šoubiznisa kao par koji je imao turbulentan početak (on je prevario i ostavio Dženifer Aniston zbog nje), ali i još turbulentniji razvod o kojem se priča više od godinu dana. Bred je u žiži javnosti zbog Oskara kojeg je osvojio za sporednu ulogu u "Bilo jednom u Holivudu", ali mogućeg i navodnog pomirenja sa bivšom Dženifer Aniston i baš sada isplivale su informacije o njegovoj mami i Andželini na koje niko neće ostati ravnodušan

12.02.2020

15:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija