• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

23.03.2020

18:43

(FOTO) CEO SVET PRIČA O NJENIM MASKAMA! Kod slovačke predsednice sve mora da bude UPARENO SA STILOM!

Showbiz

(FOTO) CEO SVET PRIČA O NJENIM MASKAMA! Kod slovačke predsednice sve mora da bude UPARENO SA STILOM!

Podeli vest

Zuzana Čaputova, predsednica Slovačke, a kako mnogi veruju i politička nada centralne i istočne Evrope, poput većine svetskih lidera u jeku je napora da suzbije širenje korona virusa u svojoj zemlji, no ona je rešila da to radi sa stilom

Ova 46-godišnjakinja već na početku borbe sa epidemijom u Slovačkoj nije se u javnosti pojavljivala bez maske i rukavica, ali je kako dani odmiču to dizala na viši nivo.

"SADA KAD IMAM VAŠU PAŽNJU..." ŠOK! Popularna pevačica se skinula SKROZ GOLA, SVI PRIČAJU O NJOJ!

MADONA GOLA U KADI! Drži monolog o koronavirusu, a latice ruža plutaju, SKORO SVE SE VIDI! (VIDEO)

Ovih dana društvene mreže gore zbog nje, a Slovaci dele njene fotografije na kojima je rešila da detalje koji štite od virusa Covid-19 učini ženstvenijim i mišljenja su prilično podeljena.

Čaputova je u subotu imenovala novu vladu, a tom prilikom pojavila se haljini specifične pink-bordo boje sa čamac izrazom koju je upotpunila salonkama u istoj boji, ali ono što je ukralo pažnju svima jeste činjenica da je nosila masku identične nijanse, ali i trendi rukavice.

BLAGI SLUČAJEVI KORONE UOPŠTE NE MORAJU DA BUDU BLAGI! Počinju bezazleno, a ovo su NAJČEŠĆE KOMPLIKACIJE!

Na Tviteru su je uporedili sa karakterom iz filma "Mortal Combat", a nizali su se i brojni komentari gde su osporavali njenu odluku da ostane dosledna eleganciji i šiku i tokom pandemija, a s druge strane bilo je i oduševljenih tviteraša.

"Pandemija, ali sa stilom", "Vau, ovo mi je super", "Učinila je da poželim da saznam više o Slovačkoj", "Elegantno čak i u apokalipsi", samo su neke od reakcija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija