• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

14.04.2020

18:06

112.000 EVRA ZA IGRAČKU! Džordž i Amal Kluni priredili IZNENAĐENJE svojim naslednicima - nećete verovati ŠTA JE U PITANJU!

Showbiz

112.000 EVRA ZA IGRAČKU! Džordž i Amal Kluni priredili IZNENAĐENJE svojim naslednicima - nećete verovati ŠTA JE U PITANJU!

Podeli vest

Ne štede kada su deca u pitanju!

Čuveni holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica Amal Kluni, su odlučili da svoje dvogodišnje blizance Aleksandra i Elu iznenade novim prostorom za zabavu.

 

 

Supružnici su uložili 112.000 dolara za kućicu za igru za njihovu decu.

Objekat za zabavu će biti na dva sprata, a biće napravljen po uzoru na vilu u Engleskoj. Kućica će imati klimu, funkcionalnu kuhinju i biće priključena na vodovodne cevi.

JELENA LIČI NA ROĐAKU? OVAJ NAŠ KOŠARKAŠ je ludo zaljubljen u njenu SESTRU OD STRICA! (FOTO)
ANA KOKIĆ IMA ODLIČAN RECEPT ZA IZVAJANO TELO: Oklagije ne koristim da mesim hleb, već da UKLONIM CELULIT!

Kako bi bila zabavna Aleksandru i Eli napraviće i ogromnu žirafu za igranje i zip lajn, odnosno žicu po kojoj će moći da se voze i spuštaju.

Par je angažovao Barbaru Butler i Majkla Smita za unutrašnje uređenje, koji su poznati po tome što su preuredili kancelariju bivšeg američkog predsednika Baraka Obame u Beloj kući.

 

 

- Ovo je ekstravagantno, ali Džordž i Amal žele najbolje. Takođe insistiraju da njihova deca cene to što imaju i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo - rekao je njihov prijatelj.

KRALJICA ELIZABETA jedan model tašne nosi 40 godina! Za nju je dala 2.000 EVRA i to ovom BRENDU!

Inače, Amal i Džordž su nedavno donirali oko milion dolara raznim organizacijama među kojima su i britanska Nacionalna zdravstvena služba i jedna italijanska fondacija.

Nedavno se nagađalo i da se popularni par razvodi, ali je portparol slavnog glumca to demantovao i naveo da su te glasine potpuna izmišljotina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija